ANA ŽESTOKO ODGOVORILA RASTI: Udarila tamo gde je NAJTANJI, jel moguće da mu je OVO poručila?
Ana Nikolić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

fascinantno

ANA ŽESTOKO ODGOVORILA RASTI: Udarila tamo gde je NAJTANJI, jel moguće da mu je OVO poručila?

Pevačica Ana Nikolić je odgovorila svom bivšem suprugu nakon "prozivki" koje joj je uputio

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta ponovo su na "ratnoj nozi", a ona je sada pobesnela zbog njegove izjave da želi da pomogne majci svog deteta.

Poslednjih nedelja društvenim mrežama kruže snimci koje korisnici komentarišu i pišu da Ana nije u najboljoj životnoj fazi, a u komentarima se često može pročitati da joj je potrebna pomoć što je Rasta prokomentarisao.

- Rastarleti bih poručila: "sjaši". Ne možeš da koristiš moj lik i delo u filmu. Prvo zato sto nisi Ford Fransis Copola... Drugo, iz principa. Pozdrav za sve koji podržavaju ovog manipulatora, koji je u CZ-u ležao zbog droge. Sram te bilo, bre. Ti ćeš meni da pomogneš? Pomozi sebi, bre, retardu! Ajde, bre, više, od**bi! Ne dajem više besplatne savete i ne možeš više da zarađuješ na mom imenu! Marš! - napisala je Ana i dodala:

Ana je žestoko oplela po Rasti
Ana je žestoko oplela po Rastifoto: Damir Dervišagić

"Vanja, p**** vrati pre svega lično mojih stotina hiljada dolara", ali time se bave advokati. A Rastareli je najbolje da uđe u Elitu, to mu preporučujem od srca.

Inače, poslednjih nedelja društvenim mrežama kruže snimci koje korisnici komentarišu i pišu da Ana nije u najboljoj životnoj fazi, a u komentarima se često može pročitati da joj je potrebna pomoć što je Rasta prokomentarisao.

Rasta je bez dlake na jeziku komentarisao Anu
Rasta je bez dlake na jeziku komentarisao Anufoto: Damir Dervišagić

- Mislim da to potenciranje pomoći koje dolazi iz medija nije dobronamerno. Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti. Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti - rekao je Rasta nedavno za "Hello".

Bonus video:

02:08

ANA NIKOLIĆ PALA NIZ STEPENICE! Pevačica doživela peh kad je izlazila iz stana, pa zakasnila na važan događaj!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.