Pitala ga je ZAŠTO JU JE VARAO, a odgovor je ostavio bez teksta! (FOTO) (GIF)
Foto: Print Screen Youtube

hladno joj je rekao da ode

Pitala ga je ZAŠTO JU JE VARAO, a odgovor je ostavio bez teksta! (FOTO) (GIF)

Društvene mreže su se usijale od kritika na Leonardov račun i od komentara podrške za Kortni, a zanimljivo je da je i većina muškaraca stala na njenu stranu
Objavljeno: 17:00h

- Jednostavno ti nisam mogao biti predan u to vreme. Ne postoji ništa što si mogla uraditi drugačije da bi to sprečila - rekao je i zatim dodao da se nada da će u budućnosti biti dobri prijatelji.

Očekivano, društvene mreže su se usijale od kritika na Leonardov račun i od komentara podrške za Kortni, a zanimljivo je da je i većina muškaraca stala na njenu stranu.

foto: Print Screen Youtube

- Curo, nemoj da ti padne na pamet da ostaneš s njim u kontaktu. Zaslužuješ nekoga ko će te ceniti - komentarisao je jedan od njih, a drugi je upitao - Šta će joj nezreo dečačić pored svih pravih muškaraca koji bi je držali kao kap vode na dlanu. - On nije normalan ako misli da nakon svega mogu biti dobri prijatelji - zaključila je jedna korisnica Twittera.

Pogledajte kako je izgledao ovaj emotivni razgovor :

Bonus video:

Lepota nema boju! 9 fotki koje su pobedile najveću svetsku predrasudu

Jeste li primetili da se u reklamnim kampanjama velikih brendova uglavnom koriste osobe bele puti? Štaviše, izgleda kao da modna industrija zaoblazi tamnopute modele. Zbog toga je napravljena akcija koja je pokazala da je lepota ista u svim bojama.

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.