Pitala ga je ZAŠTO JU JE VARAO, a odgovor je ostavio bez teksta! (FOTO) (GIF)
Foto: Print Screen Youtube

hladno joj je rekao da ode

Pitala ga je ZAŠTO JU JE VARAO, a odgovor je ostavio bez teksta! (FOTO) (GIF)

Društvene mreže su se usijale od kritika na Leonardov račun i od komentara podrške za Kortni, a zanimljivo je da je i većina muškaraca stala na njenu stranu
Objavljeno: 17:00h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kortni i Leonard su se upoznali na fakultetu. Leonard se ispočetka baš i nije sviđao Kortni, ali nekoliko godina kasnije kada su se uselili u isti studentski dom, dogodila se ljubav.

15 ženskih navika koje najviše nerviraju muškarce! (FOTO) (GIF)

- Bila si mi najbolja prijateljica - rekao je Leonard u videu koji je za samo četiri dana postao pravi viralni hit. Međutim, razlog za gledanost ovog videa nije lepa ljubavna priča nego činjenica da par više nije zajedno, a raskinuli su zbog njegovih nevera.

foto: Print Screen Youtube

Kortni i Leonard su se suočili ispred kamera digitalne platforme ‚‚The Scene" i otvoreno razgovarali o svom odnosu, a ona je od bivšeg dečka želela da dobije odgovor na večno pitanje - Zašto si me varao?

U videu je opisala samo jednu od neprijatnih situacija koju je doživela dok su bili u vezi – došla je u njegovu sobu i ‚‚ulovila” ga s drugom devojkom, a on joj je hladno rekao da ode. Razgovor je postao jako težak za nju u trenutku kada je Leonard priznao da ne zna broj žena s kojima ju je prevario.

foto: Print Screen Youtube
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.