Guči, Kavali, Prada, Trusardi i, naravno, jedna Srpkinja! Ova dizajnerka će očarati Milano! (FOTO)
Foto: picjoiner

srpska gracija

Guči, Kavali, Prada, Trusardi i, naravno, jedna Srpkinja! Ova dizajnerka će očarati Milano! (FOTO)

Milano Fashion Week poceo je juce i traje do 26. septembra, a nasa kreatorka Marija Sabic zahvaljujuci Serbia Fashion Weeku imace reviju u Milanu 25. septembra
Objavljeno: 18:27h

„Italijanska modna scena magično privlači ljude celog sveta i čast mi je što sam jedan od prvih naših dizajnera koji tu zvanično učestvuje. Srećna sam zbog odlaska tamo, jer ću, verovatno imati priliku da ojačam poslovne kontakte koje već imam, sa ljudima iz sveta mode u Milanu, a osećam i obavezu i odgovornost prema Serbia Fashion Weeku i njegovoj predsednici Svetlani Horvat zbog podrške i poverenja“.

foto: Promo

Marija je dodala da je kontinuitet u trajanju i kvalitetu ono na čemu insistira kod saradnika i sebe, a euforiju i samodopadnost nastoji zameniti radom i razvijanjem autentičnog talenta njenog kreativnog tima kao i da će utiske sa predstojeće Nedelje mode podeliti sa modnim sladokuscima po povratku iz Milana. Svoju kolekciju posle Italije predstaviće i na Serbia Fashion Weeku, jedinoj licenciranoj Nedelji mode u Srbiji i najvećoj modnom događaju u Jugoistočnoj Evropi koji će biti održan od 7. do 12. novembra uz učešće više od 50 kreatora iz celog sveta.

Želimo joj uspešnu reviju i sve najbolje kritike modnih stručnjaka.

Srećno, Marija!!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.