Guči, Kavali, Prada, Trusardi i, naravno, jedna Srpkinja! Ova dizajnerka će očarati Milano! (FOTO)
Foto: picjoiner

srpska gracija

Guči, Kavali, Prada, Trusardi i, naravno, jedna Srpkinja! Ova dizajnerka će očarati Milano! (FOTO)

Milano Fashion Week poceo je juce i traje do 26. septembra, a nasa kreatorka Marija Sabic zahvaljujuci Serbia Fashion Weeku imace reviju u Milanu 25. septembra
Objavljeno: 18:27h

Posle nedavnog uspeha nasih dizajnera na New York Fashion Weeku, jos jedna srpska kreatorka imace reviju u jednoj od svetskih prestonica mode.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Milano Fashion Week poceo je juce i traje do 26. septembra, a nasa kreatorka Marija Sabic zahvaljujuci Serbia Fashion Weeku imace reviju u Milanu 25. septembra.

MARIJA ŠABIĆ SPREMNA ZA MAD MOOD MILANO !!

Serbia Fashion Week s ponosom objavljuje da će jedna od naših najpoznatijih modnih dizajnerki, Marija Šabić, imati reviju u okviru italijanske Nedelje mode u Milanu, u nedelju, 25. Septembra. Ovim se nastavlja sve veća prisutnost srpskih kreatora na „Velikoj četvorci“ koju u modnom svetu čine Nedelje mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu. Posle nedavnog uspeha naših dizajnera na New York Fashion Weeku, Marija nastavlja sa promocijom srpskog dizajna i kulture.

foto: Promo

Milan Fashion Week jedna je od najelitnijih Nedelja mode u svetu. Sa dugom tradicijom, od 1958. godine, ova Nedelja mode pretvara Milano i u turističku prestonicu sveta tokom trajanja Fashion Weeka uz više od 40 revija, a ono što je posebno karakteriše su predivne lokacije na kojima se održava, među kojima su Palazzo Reale, Palazzo Serbelloni i mnoge druge. Priliku da učestvuje na ovoj popularnoj Nedelji mode nema svako. Godinama unazad, publika iz celog sveta uživa u kolekcijama poznatih dizajnera kao što su Gucci, Versace, Prada, Max Mara, Roberto Cavalli, Trussardi i mnogi drugi. Od ove godine, ova velika prilika pružila se i odabranim srpskim dizajnerima zahvaljujući saradnji koju su Nacionalna komora za modu Srbije i Serbia Fashion Week i italijanska Nedelja mode ostvarile. 25. septembra, svetska modna elita uživaće i u novoj kolekciji uvek rado viđene gošće Serbia Fashion Weeka, Marije Šabić koja će biti održana u jednom od najlepših prostora u Milanu, u Pallazo Giureconsulti.

Šta je Marija Šabić imala da kaže na ovakvu čast..

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.