Ovih 15 filmova je obeležilo  2016. godinu! TV program za NG je UŽAS, tako da evo šta da radite za NG ako ne idete na ŽUR! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

gledajte!

Ovih 15 filmova je obeležilo 2016. godinu! TV program za NG je UŽAS, tako da evo šta da radite za NG ako ne idete na ŽUR! (VIDEO)

Pogledali smo šta kažu najstučniji, ukrstili njihova i naša mišljenja i seli za tastaturu. Ovo je naše razmišljanje na temu "naj filmovi 2016. godine"
Objavljeno: 23:15h

5. American Honey

Priča o devojci koja se pridružuje grupi neprilagođenih tinejdžera avanturista i upada u vrtlog žurki, sukoba sa zakonom i ljubavi dok putuje uzduž i popreko po američkom srednjem zapadu.

4. Pakao ili najviši vodostaj (Hell Or High Water)

Razvedeni otac i njegov brat, bivši robijaš, pribegavaju očajničkom potezu kako bi spasli porodični ranč.

3. Požar na moru (Fire at Sea)

Dokumentarac italijanskog reditelja Đanfranka Rosija, dobitnik Zlatnog medveda na 66. Berlinalu, prikazuje život migranata na mediteranskom ostrvu Lampeduza, gde na hiljade njih pristiže u želji da se domognu Evropske unije.

2. Dolazak (Arrival)

Radnja ovog inteligentnog trilera fokusirana je na dolazak vanzemaljaca i naš prvi kontakt sa njima.

1. Lov na divljake (Hunt For The Wilderpeople)

Odrastao po starateljskim porodicama, problematični Riki, ljubitelj hip-hopa, napokon pronalazi mir kod ujaka i ujne. On i ujka Hec, posle, tragičnog događaja, ostaju sami pa beže u novozelandsku divljinu, a za dvojicom odmetnika kreće masovna potera.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.