Ovih 15 filmova je obeležilo  2016. godinu! TV program za NG je UŽAS, tako da evo šta da radite za NG ako ne idete na ŽUR! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

gledajte!

Ovih 15 filmova je obeležilo 2016. godinu! TV program za NG je UŽAS, tako da evo šta da radite za NG ako ne idete na ŽUR! (VIDEO)

Pogledali smo šta kažu najstučniji, ukrstili njihova i naša mišljenja i seli za tastaturu. Ovo je naše razmišljanje na temu "naj filmovi 2016. godine"
Objavljeno: 23:15h

10. Ja, Danijel Blejk (I, Daniel Blake)

Potresna socijano angažovana priča o brobi malog čoveka sa sistemom, odnosno naporima stolara Danijela Blejka da dobije u Britaniji nadoknadu nakon preživljanog infarkta.

9. Jastog (The Lobster)

Slobodan muškarca se prijavljuje u hotel u kome samci moraju da pronađu partnera za 45 dana ili će biti pretvoreni u divlje životinje.

8. Pod lupom (Spotlight)

Tim upornih novinara Boston Gluba počne da istražuje navode o zlostavljanju dece u katoličkoj crkvi.

7. Povratnik (The Revenant)

Film prikazuje epsko preživljavanje pojedinca i snagu ljudskog duha, tokom čijeg snimanja je Leonardo Dikaprio iscedio i poslednju kap znoja.

6. Podlih osam (The Hateful Eight)

Radnja Tarantinovog filma događa se u Vajomingu, gde se osam sumnjivih likova, koje povezuje jedan događaj koga svako doživljava na svoj način, nalazi zarobljeno u snežnoj oluji.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.