Vikend u klubu Knap: Coucou Abel, Stutgart Online i Bullet For a Badman
Foto: Promo

koncerti

Vikend u klubu Knap: Coucou Abel, Stutgart Online i Bullet For a Badman

Najmlađi i koncertno najaktivniji beogradski klub Knap predstavlja svoju koncertnu ponudu za vikend koji je pred nama

Objavljeno: 29.10.2019. 12:58h

Predstavljamo Vam program kluba Knap  za 31. oktobar 1. i 2. novembar.
________________________
Četvrtak 31. oktobar / 21.00
COUCOU ABEL

foto: Promo

Članovi Coucou Abel ansambla su Pavle Popov, Srđan Popov, Marko Ignjatović i Feđa Tom Frenklin. Svako sa svojim senzibilitetom, doživljajem muzike, idejama i snovima. Njihova muzika je strasna i topla, raspričana i filmska - ali ne samo kako bi većina na prvu loptu rekla - filmska na način Džarmuša ili Tarantina, već podjednako Sorentinovska ili bliska muzici iz filmova Vong Kar Vaja. Coucou Abel u svojim pesmama kombinuje karakteristike brojnih i naizgled nespojivih žanrova, ali njihov crossover je potpuno u funkciji priče koju žele da ispričaju i osećanja koje žele da izazovu. Sve i dalje zvuči prepoznatljivo, a opet novo i sveže. Ili da stavimo stvari u pravu perspektivu: zamislite da sedite u kafani u danu u kojem se (opet) očekuje "kraj sveta" i naručujete piće, a onda primetite džuboks u uglu. Prosto znate da tamo mora da se nalazi i "Kavana blues". To je ta pesma, zvučna podloga za kraj sveta, muzika od koje sve počinje i kojom se sve završava.

Karte u pretprodaji koštaju 300rsd  i prodaju se u prodavnici ploča Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd/, a na dan koncerta koštaće 400rsd.
____________________________________
Petak, 1. novembar, 22.00
STUTTGART ONLINE

Prvaci beogradske garaže, grupa Stuttgart Online nastupiće po prvi put u novootvorenom klubu Knap u petak, 1. novembra. Popularni Štutgarti su nedavno objavili novi singl "Ako se ikada zapitaš", a nastup u Knapu će biti promocija istog:

Grupa postoji od 2006 godine, izdali su 3 albuma: Radost svakom domaćinstvu, Prava stvar i Štutgart na vezi. Njihovi singlovi i spotovi zauzimali su prva mesta svih relevantnih domaćih i regionalnih top lista.
Trojac u sastavu Bojan Slačala, Marko Barišić i Demir Ahmetović euforično najavljuju ovaj koncert:
"Drago nam je što ćemo nastupiti u Knapu po prvi put. Prašićemo 2 sata najveće hitove grupe i mislimo da će ovo biti poslastica za sve ljubitelje prljavog garažnog rokenrola. Dragi prijatelji, dobrodošli!" - ističu članovi grupe Marko, Demir i Bojan.

Cena karte u predprodaji iznosi 500 rsd i može se kupiti u prodavnici ploča Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd/, a na dan koncerta iznosiće 700 rsd.
____________________________
Subota, 2. novembar, 22.00
BULLET FOR A BADMAN

foto: Promo

"Bullet For a Badman" ovim koncertom promoviše svoj novi album "Busola", te ćete imati priliku da čujete uživo kompozicije sa EP-ja "Mediterranean Leaves" koji je izdat 2018. godine za Ammonite Records.

 

"Bullet For a Badman" izvodi instrumentalne kompozicije bazirane na, funk, afro i jazz ritmovima, kombinujući ih sa gitarskim zvukom i melodičnim duvačkim temama. Grupa je napravila temelјe pod prvobitnim nazivom "Metak Za Zlikovca" i u tom izdanju objavila dva albuma: "Live at Underground Studio" i "Lagos Express", a posle male pauze i promene nekoliko članova, nastavlјa sa novim kreativnim ostvarenjima pod novim imenom.

Cena karte iznosi 400 rsd i može se kupiti u prodavnici ploča Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd/, a na dan koncerta cena je ista.

Bonus video:

Espreso Live Session #6: Glib


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media