Poklon karte za festival muzičkog filma Paralel Vision
Foto: Promo

Festival

Poklon karte za festival muzičkog filma Paralel Vision

Pogledajte sjajne filmove o muzici u okviru festivala Paralel Vision - Espreso poklanja ulaznice najbržim čitaocima

Objavljeno:

Vodimo vas na Paralelne vizije od sutra u Art bioskopu Kolarac

Treće izdanje filmskog festivala koji spaja dve najpopularnije umetnosti - film i muziku, odvijaće se tokom pet dana i upoznaće domaću publiku sa deset naslova svetske produkcije, dokumentarnih i igranih, koji za temu ili lajt lotiv imaju muziku.

Program festivala
Program festivalafoto: Promo

Espreso.co.rs svojim najbržim čitaocima poklanja 2x2 karte za sledeće filmove:

1. Leaving Neverland 1 2. Leaving Neverland 2 3. Rolling Stone 1 4. Rolling Stone 2 5. The Go - Betweens 6. Chuck Berry

Čitaoci koji se prvi jave u inbox Facebook stranice Espreso kultura, sa naznakom za koji film se javljaju, osvojiće po dve karte za željenu projekciju!

Program festivala možete pogledati OVDE.

LEAVING NEVERLAND

Kada su se 1993. godine pojavili navodi o Džeksonovom seksualnom zlostavljanju dečaka, mnogima je bilo teško da poveruju da bi kralj popa mogao da počini takva šokantna dela.

U odvojenim, ali paralelnim pričama, Džejms Sejfčak (10) i Vejd Robson (7) su se sprijateljili sa Majklom, koji ih je na vrhuncu karijere uveo u svoj jedinstveni, bajkoviti svet. Njihove porodice nisu bile svesne manipulacije i zlostavljanja koja su dečaci godinama trpeli.

THE GO-BETWEENS: RIGHT HERE

Dirljiva priča o otkrivanju strastvenih, kreativnih izategnutih odnosa koji su obeležili jedan od najomiljenijih i najuticajnijih australijskih rok bendova. Ovo je takođe univerzalna priča ovelikoj kreativnoj avanturi dugoj tri decenije, s brojnim uspesima, promašajima, romansama, raskidima, prevarama, usponima i tragedijama.

ROLLING STONE

Dokumentarac "Časopis Rolling Stone: priče koje pomeraju granice“ prikazuje poslednjih pedeset godina američke muzike, politike i popularne kulture iz perspektive časopisa koji je shvatio da je rokenrol više od muzike – da je kulturna sila koja je preoblikovala Ameriku. Koristeći do sada neobjavljene snimke koje su zabeležili neki od najboljih novinara časopisa „Rolling Stone“, kao i originalne intervjue, raritetne fotografije i video materijal, ovaj dokumentarac predstavlja insajderski uvid u to kako je časopis „Rolling Stone“ pomogao u formiranju duha vremena poslednjih pedeset godina.

CHUCK BERRY

U ovom dugo očekivanom dokumentarcu, neprikosnoveni začetnik rokenrola Čak Beri je zaista otkriven, iz do sada neviđenog, ekskluzivnog ugla. Uprkos statusu ikone i poštovanju od strane rokenrol velikana poput Džona Lenona, Kita Ričardsa, Stivena Van Zanta, Džoa Perija, Nilsa Lofgrena i Alisa Kupera, koji se pojavljuju u filmu, Čak Beri je bio porodični čovek. Bio je plodonosan tekstopisac i kompozitor, nesporna i zadivljujuća kombinacija talenta i harizme.

Bonus video:

Espreso Live Session #3: Vukašin Đelić


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.