Feštival zagrebačkih bendova u Beogradu 31.10.-2.11. u Kvaki 22
Foto: Printscreen

feštival

Feštival zagrebačkih bendova u Beogradu 31.10.-2.11. u Kvaki 22

Sedam alternativnih zagrebačkih bendova predstaviće se beogradskoj publici u neprofitnom kulturnom centru Kvaka 22 od 31.10. do 2.11.

Objavljeno: 28.10.2019. 15:13h
  • 1

JeboTon je žanrovski šaroliki kolektiv bendova osnovan u Zagrebu 2011. godine. Bendovi su se kroz godine menjali, društvo se širilo, snimali su se albumi i sviralo se posvuda. Rezultat toga je da sada već gotova svaka osoba u Hrvatskoj koja se loži na rokenrol i njegove derivate zna da se tamo negde u metropoli skriva taj neki “JeboTon”.

JeboTon Feštival je već dobro provereni koncept koji kolektiv na godišnjoj bazi organizuje u zagrebačkom klubu KSET. Ove jeseni zahvaljujući ekipi iz Kvake 22 bendovi kolektiva po prvi put kao ekipa dolaze da otvore dušu beogradskoj publici.

Četvrtak - 31.10.2019 - Ulaz 150 din

- Porto Morto DJ Set

Nakon ovogodišnjih nastupa u Kvaki i Elektropioniru (Indirekt Festival) gospodin Porto se vraća kako bi se prezentovao u formi DJ-a. Ovaj set obuhvata brdo semplovanog objavljenog i neobjavljenog materijala benda Porto Morto sakupljenog kroz mnoge godine snimanja traka po raznim zagrebačkim stanovima, kućama i podrumima.

Fb: https://www.facebook.com/PortoMortoZG/
Bc: https://porto-morto.bandcamp.com

Petak - 01.11. 2019 - Ulaz 300din

- Trophy Jump

U početku satirični pop-punk projekat se kroz godine pretvorio u mašinu za štancovanje snimaka i inostranih turneja. U zamahu DIY indie-emo-punk renesanse prvi LP pripremaju za 2020. godinu.
Fb: https://www.facebook.com/trophyjump/
Bc: https://trophyjump.bandcamp.com

- Sfumato

Instrumentalni jazz-schyzo-funk trio koji pliva između divljanja i potpunog chilla. Izvrsni muzičari koji uvek naprave dobar parti.
Fb: https://www.facebook.com/SfumatoZG/
Bc: https://sfumatozg.bandcamp.com

- Pseća Plaža

Audio-vizualna skupina iz Zagreba koju trenutno čine: Smelly Feet Dog, Erol, die Zoone, Karlo, Perić i Leo. Ove godine su izdali hvaljeni album "Povratak u lagunu br. 07" za izdavačku kuću "Više manje zauvijek". Za fanove sanjivih melodija, đungle i tetovaža.
Fb: https://www.facebook.com/PsecaPlaza/
Bc: https://psecaplaza.bandcamp.com/

Subota - 02.11. 2019 - 300 din

- Mellowteen

Mistični, psihodelični grunge sačinjen od članova benda Sfumato i morskog vuka Matije Milutina. Trenutno rade na prvom albumu i Miletovoj (ne)sposobnosti komuniciranja s publikom između pesama. Prepustite se i rastopite se.

- Peglica i Komandos

Petorka s planeta Kefter konačno dolazi očistiti Beograd od Gadur-Gadur rase. S dva studijska i jednim lajv albumom iza sebe ova blues rock kreacija će vam demonstrirati moći elektrosintersajzera.
Fb: https://www.facebook.com/peglicaikomandos/
Bc: https://peglicaikomandos.bandcamp.com/

- JeboTon Ansambl

Nusprodukt ovog kolektiva je najpoznatiji akustični ulični sastav Zagrebačkih ulica koji sačinjava 15-20 ljudi šarenih muzičkih pozadina i interesa. Ukratko, članovi ostalih bendova iz kolektiva okupljeni da sviraju obrade vlastitih pesama. Show.
Fb: https://www.facebook.com/jeboton/
Bc: https://jebotonansambl.bandcamp.com


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media