STRAY DOGG ponudili novi album LOOK AT THE MOON za besplatno preuzimanje
Dušan Strajnić "Dukat" u Espresu, Foto: Vladimir Sporčić

pred koncert

STRAY DOGG ponudili novi album LOOK AT THE MOON za besplatno preuzimanje

Album će biti dostupan besplatno na bandcamp strani benda tokom dve nedelje

Objavljeno: 14.12.2018. 16:09h
  • 2

 Album je, kao i svi prethodni, inspirisan temama ljubavi. Ali je zvuk drugačiji nego ranije, čemu je mnogo toga doprinelo.

“Pre svega, na albumu je gostovalo dosta različitih muzičara. A nismo se držali ni tradicionalnih instrumenata, nego smo eksperimentisali, dotakli se i elektronike. Kao i naš drugi album, producirao ga je Boris Mladenović u Studiju Digimedia iz Beograda. Ovoga puta je, pored samog snimanja radio i na aranžmanu pesama sa nama. Budući da smo i podržani od strane tog studija, pristup snimanja je bio malo drugačiji. Skoro četiri meseca smo natenane radili na svakoj pesmi i ta sloboda je takođe doprinela zvuku. Miks je rađen u muzičkom ateljeu „Studio O“, dok je master u SAD- u radio Karl Saff”, govori Dušan.

Album možete preuzeti OVDE.

 

 

Prvi put od kad postoji, Stray Dogg je snimio i pesmu na srpskom jeziku koja će se naći na kraju albuma, a koja je prvobitno rađena za film “Susret” Marije Strajnić.

Stray Dogg će se sa novim albumom pojaviti pred beogradskom publikom 22. decembra u Kulturnom centru Grad, što će ujedno biti i prva prilika fanova da uživo čuju sve pesme sa “Look At The Moon”, kupe album po specijalnoj ceni i sa bendom obeleže sedam godina stvaranja. Nakon toga, slede koncerti i u drugim većim gradovima regiona (Novi Sad 4. januar, Zagreb 23. januar, Ljubljana 24. Januar).

 

 

 

BONUS VIDEO: Nikola Vranjković - Marburg (hommo epilepticus) (VIDEO)

 

 

(Espreso.rs)

 

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media