OVOG PUTA UBICA NE SEDI NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI: Espreso vam poklanja roman TRINAEST
Korice knjige, Foto: Vulkan promo

dar čitaocima

OVOG PUTA UBICA NE SEDI NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI: Espreso vam poklanja roman TRINAEST

Beskrupulozni tužilac. Briljantni branilac. Optuženi krije tajnu

Objavljeno: 10.05.2019. 12:22h

Prvih petoro čitalaca koji se jave u inbox facebook strane Espreso Kultura, a da nisu dobili nijednu nagradu od Espreso portala u poslednjih mesec dana, dobiće po primerak knjige!

***

Ukoliko ste ljubitelji napetih trilera i neočekivanih obrta, roman Trinaest je pravi izbor za vas. Autora Stiva Kavanu kritika i publika nazivaju kraljem trilera, a njegove knjige prevedene su i objavljene na više od dvadeset jezika.

Junaci romana Trinaest Rejčel i Bobi Solomon bili su najpoznatiji i najmoćniji holivudski par. Čitav svet mogao je da bude njihov, međutim, sudbina se poigrala sa životima ovog uspešnog para. Rejčel je svirepo ubijena, a njen partner je optužen za brutalno ubistvo. Iako na prvi pogled deluje kao zločin iz strasti, zapravo je reč o jednom u nizu ubistava najinteligentnijeg serijskog ubice koji je hodao planetom. Još jednom je rešio da se zabavi. Ubio je da bi posmatrao predstavu s najboljeg mesta i bio siguran da će pogrešan čovek biti osuđen za zločin. Jer ovoga puta ubica ne sedi na optuženičkoj klupi. On je u poroti.

 

 

Autor trilera Trinaest Stiv Kavana detinjstvo je proveo u Belfastu, a zatim se preselio u Dablin da bi studirao pravo. Danas radi kao advokat građanskog prava na nekoliko poznatih slučajeva. Izabran je za program Amazon Rising Stars 2015. godine, kad je osvojio i nagradu ACES Saveta za umetnost Severne Irske.

Vulkan izdavaštvo do sada je objavilo veliki broj naslova sa sličnom tematikom, među kojima su trileri Gde zlo spava Daria Korentija, Devojka koja je ćutala Mikaela Jorta i Hansa Rosenfelta i Čovek iz lavirinta Donata Karizija.

 

BONUS VIDEO: MARIJA VUKIĆ & SRĐAN GOJKOVIĆ GILE: Kako je nastao prvi dokumentarni film o ELEKTRIČNOM ORGAZMU (VIDEO)

(Espreso.rs)

 

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media