PRIŠAO MI JE TANASIJE I 2 PUTA ME PREKO NAOČARA UDARIO U GLAVU: Sećate li se velike tuče Bekjareva i ovog glumca?
Bekjarev, Foto: Printscreen

obračun veka

PRIŠAO MI JE TANASIJE I 2 PUTA ME PREKO NAOČARA UDARIO U GLAVU: Sećate li se velike tuče Bekjareva i ovog glumca?

Poznati glumac Ivan Bekjarev preminuo je danas u Beogradu, u 74. godini života od posledica koronavirusa

Objavljeno:

Srpski glumac će zauvek ostati upamćen kao naš velika i jedan od najvećih talenata, a uloge koje su ga proslavile svrstane su u neprevaziđene i samo jednom viđene.

Osim glumačkih voda, Bekjarev se proslavio i kao profesor, ali i kao voditelj, a u svakoj profesiji je bio jedan od omiljenih kolegama sa kojima je radio.

Ipak, svedoci smo i da nekada nije sve tako harmonično, kao i da najpitomiji od nas umeju da prevagnu na drugu stranu.

Fizički obračun između glumaca Ivana Bekjareva i Tanasija Uzunovića dogodio se 2011. godine nakon odigrane predstave "Karolina Nojber", za vreme organizovanog koktela.

Tada, nema ko nije pričao o ovom neprijatnom iznenađenju iz Narodnog pozorišta, pa i sami akteri, koji su navodno godinama bili u lošim odnosima. Incident je, inače, dobio i svoj sudski epilog.

"Prišao mi je Tanasije i dva puta me preko naočara udario u glavu. Morao sam da se branim, uzvratio sam. Tom prilikom sam polomio mali prst na ruci, zbog čega ću morati da nosim gips najmanje mesec dana", izjavio je Bekjarev svojevremeno, ističući da je zbog zadobijenih povreda morao da podnese prijavu policiji.

S druge strane, Tanasije je tvrdio kako je Ivan bio taj koji je isprovocirao sve, te da je on bio primoran da se brani. On je takođe naveo i da ga je Ivan ogrebao po uvetu prstenom i raskrvario ga.

Bekjarev se pre 11 dana zarazio korona virusom, a pre desetak dana pogoršalo mu se zdravstveno stanje. Danas nas je napustio usled komplikacija bolesti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.