KOLEGE PREPRIČALE JEDNU ZABRINJAVAJUĆU SCENU BEKJAREVA MESEC DANA PRED SMRT: Prvo je osetio bol!
Foto: printscreen

preminuo ivan bekjarev

KOLEGE PREPRIČALE JEDNU ZABRINJAVAJUĆU SCENU BEKJAREVA MESEC DANA PRED SMRT: Prvo je osetio bol!

Slava legendi

Objavljeno: 22:29h

Ivan Bekjarev umro je danas u Beogradu. Poslednja njegova uloga bila je u filmu “Bilo jednom u Srbiji” reditelja Petra Ristovskog. Međutim, krajem oktobra snimanje je obustavljeno jer je Bekjarev saznao da je pozitivan na virus korona.

Glumac je tada hitno hospitalizovan, a za “Blic” se oglasio iz bolničke postelje.

- Na Infektivnoj sam. Upravo primam terapiju. Nemam temperaturu ni simptome, ali su me primili u bolnicu i moram ovde da ostanem - kratko je tada rekao za “Blic” Ivan Bekjarev, da bi posle nekoliko dana za “Infomer” kazao:

- Bole me pluća i teško dišem, užasno se osećam. Danima sam na Infektivnoj klinici, nisam dobro, ali nadam se da ću uskoro kući.

Koordinator produkcije filma Žarko Bojanić je posle hospitalizacije Bekjareva za Tanjug izjavio da je prema uputstvima Instituta za javno zdravlje i procedurama koje je propisao Filmski centar Srbije, a prema Evropskoj konvenciji o prevenciji bolesti, momentano obustavljeno snimanje.

- Posle toga, a saglasno sa epidemiološkom situacijom i vremenskim uslovima, donećemo odluku o eventualnom nastavku snimanja - kazao je Bojanić, dodavši da je početkom septembra u Leskovcu počelo snimanje filma u režiji Petra Ristovskog, a gde osim Bekjareva glume još i Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Teodora Ristovski, Miki Manojlović, Radovan Vujović, Dragan Petrović Pele, Zoran Cvijanović i drugi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.