BEKJAREV PREMINUO, ALI NIKO NEĆE MOĆI DA ZABORAVI HAOS KOJI JE PRAVIO: Glumac urlao i urlao!
Bekjarev, Foto: Printscreen/ RTS

nezaboravni skandal

BEKJAREV PREMINUO, ALI NIKO NEĆE MOĆI DA ZABORAVI HAOS KOJI JE PRAVIO: Glumac urlao i urlao!

Glumica Branka Veselinović sa svojim kolegama i prijateljima, među kojima se našao i Ivan, proslavljala je rođendan 2018. godine koji se i dalje prepričava

Objavljeno:

Jubilej dostojan svakog divljenja umesto da bude praznik kulture nije mogao da prođe bez skandala, za koji se pobrinuo Ivan Bekjarev.

Svečanost u holu JDP nakratko je prekinuo glumac koji nije mogao da vidi slavljenicu.

"Sklonite se, novinari. Nismo došli da gledamo u vaša du*eta, nego u Branku", urlao je glumac.

Neprijatnost je prekinula upravnica Tamara Vučković Manojlović, koja je zamolila foto-reportere da se pomere kako bi gosti mogli da prate program, koji je, da je bilo sluha, kako kaže i Bekjarev, morao da bude organizovan na velikog sceni "Ljuba Tadić".

foto: Marina Lopačić

"Retko je da neko doživi sto godina, a ja sam Branki još daleke 1969. u ime mladih glumaca JDP držao govor glumaca na proslavi 35 godina rada. Ona je jedna izuzetna, ali potcenjena glumica zbog svojih drugih sposobnosti. Branka je, naravno, zaslužila da joj se rođendan slavi na velikoj sceni, a ne u holu. Tu ima raznih stvari na koje mi ne možemo da utičemo", rekao je Bekjarev pre početka programa.

Da podsetimo, Bekjarev je danas preminuo od koronavirusa sa kojim se dugo borio, a pred smrt je bio priključen na infuziju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.