SVIREPO UBISTVO PSA KOJE JE POČINIO DOSTAVLJAČ HRANE ODJEKNULO NA MREŽAMA: Nije NI TREPNUO samo ga je UPUCAO
Pas Oli - glumice Endži Harmon, Foto: Printscreen / Instagram / angieharmon

video

SVIREPO UBISTVO PSA KOJE JE POČINIO DOSTAVLJAČ HRANE ODJEKNULO NA MREŽAMA: Nije NI TREPNUO samo ga je UPUCAO

Strašan tragični incident dogodio se popularnoj filmskoj zvezdi, a sada je sa svojim fanovima na društvenim mrežama podelila informacije opisujući sve što se desilo i otkrivajući do sada javnosti nepoznate detalje.

Objavljeno:

Dostavljač kompanije "Instakart" upucao je psa američke glumice Endži Harmon dok joj je dostavljao namirnice u američkoj državi Severnoj Karolini, objavio je danas "Skaj njuz".

Harmon je napisala na svom Instagram nalogu da je dostavljač isporučio hranu u subotu ujutru i onda upucao njenog psa, a da ga je policija pustila nakon što je tvrdio da je to uradio u samoodbrani. Međutim, glumica tvrdi drugačije.

Glumica je navela da pomenuti dostavljač nije imao ni najmanju ogrebotinu, ni ujed, niti pocepane pantalone, odnosno, ni najmanji znak bilo kakve borbe sa psom.

Glumica je potom navela da je njena porodica potpuno skrhana zbog ubistva kućnog ljubimca, nemačkog ovčara.

Policajci u Severnoj Karolini potvrdili su elemente njene priče, ali navode da nije bilo hapšenja i da nije predloženo pokretanje postupka.

Vozač je rekao policiji da je pucao na psa u samoodbrani. Kompanija "Instakart" je saopštila da je vozača suspendovala sa posla zbog tog incidenta.

Endži je nakon incidenta na svom Instagram profilu okačila album od pet slika na kojima je njen pas, a na prvoj slici stajao je tekst:

- Počivaj u miru, dragi Oli - kratko je napisala glumica.

Inače, Harmon je poznata po ulozi u televizijskoj seriji "Red i zakon".

BONUS VIDEO:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso / Srbija danas / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.