BOGOLJUB KARIĆ ZA ESPRESO: Trampova pobeda je spas za Srbiju, on će osloboditi Ameriku!
Foto: Profimedia, Reuters

puna podrška

BOGOLJUB KARIĆ ZA ESPRESO: Trampova pobeda je spas za Srbiju, on će osloboditi Ameriku!

Američka politika je bila strah i trepet za sve. Narod je bio nenormalno uplašen. Tramp će zameniti avione i tenkove mozgom
Objavljeno:

Predsednik BK grupe i novi, 45. američki predsednik Donald Tramp, poznaju se odlično i dobro su sarađivali.

- Znam ga kao uspešnog biznismena, pametnog čoveka. Kao i svi mi, imao je uspona i padova, ali se uvek dizao. Ono što je za njega svojstveno je da uvek ima cilj i ne smiruje se dok ga ne ispuni - ističe Karić za Espreso.

Naš sagovornik smatra da Srbija mora da iskoristi ovu situaciju i njegovu dobru volju prema nama, te da se nametne da bude centar Balkana.

foto: Profimedia

- Ovo je za nas veoma važan preokret. Srbija mora da iskoristi to što je on prilično dobrog raspoloženja kad smo mi u pitanju. Vrlo je važno da se nametnemo i prigrlimo Ameriku, kako bi na nas ona gledala kao i Rusija, a to konačno možemo. Tako ćemo sačuvati našu teritoriju od daljeg cepkanja - nagoveštava Karić.

Na pitanje kad će se vratiti u Srbiju, predsednik BK grupe kaže da će se to desiti kad bude mogao normalno da živi u svojoj zemlji, a na pitanje da li će se kandidovati za predsednika Srbije, daje odrečan odgovor.

- Neću se kandidovati za predsednika, jer imam mnogo važnijih obaveza i poslova od toga. U Srbiju ću se vratiti kada se stvore uslovi, kad mi ne budu pretili hapšenjem - zakljujuje Karić.

(M. R.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.