BOGOLJUB KARIĆ ZA ESPRESO: Trampova pobeda je spas za Srbiju, on će osloboditi Ameriku!
Foto: Profimedia, Reuters

puna podrška

BOGOLJUB KARIĆ ZA ESPRESO: Trampova pobeda je spas za Srbiju, on će osloboditi Ameriku!

Američka politika je bila strah i trepet za sve. Narod je bio nenormalno uplašen. Tramp će zameniti avione i tenkove mozgom
Objavljeno:

Predsednik BK grupe Bogoljub Karić u razgovoru za Espreso kaže da je Trampova pobeda na američkim izborima spas za Ameriku, ali i za Srbiju. Trampovom pobedom na izborima ceo svet dobija mnogo, a Srbija naročito,smatra popularni Bogi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Karić ekskluzivno za naš portal kaže da je Amerika poslednje tri decenije vodila "strašnu politiku" i da će sad konačno biti kraj svemu tome.

- Američka politika je bila strah i trepet za sve. Narod je bio nenormalno uplašen. Nekad su Evropljani, Kinezi, Jugosloveni sanjali američki san, da dođu u Ameriku, da rade, da postanu uspešni. Sad će im opet biti to omogućeno - smatra Karić i dodaje da se do sada svaki problem rešavao ratovanjem, uništavanjem, a od sada će pametnim potezima.

Prema njegovim rečima, Donald Tramp će zameniti avione i tenkove mozgom, ekonomskim načinom, pa će svaki problem rešavati ovim "oružjem".

foto: Profimedia

- Tramp će imati odlične odnose s Rusijom, s arapskim zemljama, a i sa Srbijom. Do sada su ljudi bili preplašeni, kad sletite na neki američki aerodrom strahujete da li će bomba pasti, jer su se zamerili svima. Hilari je propagirala takvu politiku, demonstrirala je silu, a sad će Tramp osloboditi američki narod - prognozira Karić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.