Gej afera puče preko Morave: Brat političara uhvaćen na gomili s muškarcem!
Foto: Fonet/AP

Ljubav je osnovno ljudsko pravo

Gej afera puče preko Morave: Brat političara uhvaćen na gomili s muškarcem!

Rođeni brat političara koji je slovio za izuzetno porodičnog i tradicionalnog čoveka uhvaćen je u prevari. Ali ne sa ženom u krevetu, već - sa muškarcem!
Objavljeno: 07:52h
foto: Stock

Možete da zamislite njen šok! U tako maloj sredini, sa 60.000 stanovnika, to je neviđena bruka. Muž je pokušao da se pravda, al‘ ništa nije pomagalo... - priča naš sagovornik dobro upoznat s detaljima ovog ljubavnog zapleta. Strasti se nisu smirile, te je brat preljubnik sa svojim dečkom odlučio da, praktično, emigrira!

Ubrzo nakon svega, kada su sve organizovali, Romeo i njegov pratilac zbrisali su u Kaliforniju. Kako „Alo!” saznaje, oni već godinama srećno žive u San Hozeu.

- Ovu državu nisu slučajno izabrali, jer je Kalifornija od juna 2008. godine legalizovala istopolne brakove. U svom rodnom gradu ne bi imao mira, a tamo u ilegali mogu da uživaju u svojoj sreći - priča naš sagovornik.

On otkriva i da su golupčići za pet godina u Sjedinjenim Američkim Državama uspeli lepo da se skuće.

- Uz pomoć dečka je uspeo da postane suvlasnik fabrike za proizvodnju hrane za kućne ljubimce. Biznis im cveta, ljubav takođe - završava svoju neverovatnu priču naš izvor iz ovog malog mesta.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.