Gej afera puče preko Morave: Brat političara uhvaćen na gomili s muškarcem!
Foto: Fonet/AP

Ljubav je osnovno ljudsko pravo

Gej afera puče preko Morave: Brat političara uhvaćen na gomili s muškarcem!

Rođeni brat političara koji je slovio za izuzetno porodičnog i tradicionalnog čoveka uhvaćen je u prevari. Ali ne sa ženom u krevetu, već - sa muškarcem!
Objavljeno: 07:52h

Život piše romane, i to kakve! Pomoravlje se i dalje trese od političke seks-pikanterije! Kako je objavio „Alo”, brat jednog od mlađanih moćnih lokalnih funkcionera, uhvaćen je „na delu” kako vara ženu... Bila bi to sasvim tipična priča, o kojoj se ne bi raspredalo i dan-danas, da nije dobila zanimljiv zaplet.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Uprkos nastojanjima da se ova priča čuva u strogoj tajnosti, kako to inače biva, ona je ipak procurela iz dnevne sobe. Kada se za ovo pročulo u određenim krugovima, bratu, koji je duboko u politici i ima velike ambicije, nije ni malo bilo svejedno kako će ova afera izgledati u javnosti. Kada su se stvari slegle, malo je reći da mu je laknulo.

Još 2009. godine rođeni brat političara koji je slovio za izuzetno porodičnog i tradicionalnog čoveka uhvaćen je u prevari. Kako obično i biva u takvim pričama, sve se razotkrilo kada su se akteri malo više opustili...

- Žena ništa nije sumnjala, dok ga jednog dana sasvim slučajno nije uhvatila na gomili kako je vara. Ali ne sa ženom u krevetu, već - sa muškarcem!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.