Nema novog premijera: Srbija u avgustu ponovo izlazi na izbore
Foto: fonet

opet glasanje?

Nema novog premijera: Srbija u avgustu ponovo izlazi na izbore

Srbiju u avgustu očekuju vanredni parlamentarni izbori!

Objavljeno: 07:59h

Naravno, sasvim je izvesno da će i na tim izborima, koji su mogući već u avgustu, pobediti široka koalicija oko SNS-a - navodi izvor ovog lista.

foto: Beta / Aleksandar Stojanović

- S obzirom na to da se očekuje da gradonačelnik Beograda Siniša Mali uskoro podnese ostavku na to mesto, postoji mogućnost da vanredni parlamentarni i beogradski izbori idu u paketu - ističe naš izvor i dodaje da bi Vučić tim potezom u potpunosti destabilizovao opoziciju, koja se još nije oporavila od poraza na predsedničkim izborima.

- Opozicionari su u rasulu nakon što ih je Vučić deklasirao na izborima za šefa države. Saša Janković je najavio osnivačku skupštinu svog novog pokreta. Prema određenim informacijama, Vuk Jeremić planira da osnuje političku stranku.

Međutim, niko od njih neće imati vremena ni da se organizuje ni da se konsoliduje - objašnjava naš izvor i navodi da je SNS-u i njegovim partnerima pobeda zagarantovana.

foto: Promo

- Naprednjaci bi opet išli u veliku koaliciju sa svojim dosadašnjim partnerima, osim što postoji velika mogućnost da stranka Vuka Draškovića (SPO) ne bude više deo te priče - navodi naš dobro obavešteni izvor i dodaje da očekuje da Vučić uskoro donese konačnu odluku.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.