O VERBALNOM OKRŠAJU BAKIĆA I KRSTIĆA SVI PRIČAJU: Kada vidite šta su jedan drugom rekli, biće vam jasno i zbog čega! (VIDEO)
Foto: prtsc/mozaik

nisu se štedeli

O VERBALNOM OKRŠAJU BAKIĆA I KRSTIĆA SVI PRIČAJU: Kada vidite šta su jedan drugom rekli, biće vam jasno i zbog čega! (VIDEO)

Ni oko jedne teme, razumljivo je, nisu imali niti jednu zajedničku nit
Objavljeno:

- On liči na većinski deo Srbije. Više se ljudi prepoznaju u njemu nego u nekom čoveku koji je sa Dorćola, iz fine porodice, studirao je psihologiju, išao u Prvu beogradsku gimnaziju. Sa njim se manje identifikuju nego sa Tadićem - objašnjavao je Krstić.

foto: prtsc/mozaik

Kako je rekao, kao što sam rekao za Tadića da nije prirodni predsednik Srbije...

- ...tako mogu i da kažem za Vučića da nije potpuno prirodni predsednik SNS - rekao je Krstić, na šta je usledio gromoglasan smeh Bakića, koji se maltene zacenio od smeha, a onda odgovorio i da ga razveseljava Krstić.

- Ja neću da odgovaram ovako dok se ovaj čovek ovako ponaša. Probajte da ga uljudite - rekao je Krstić voditelju, i dodao da je to nepristojno i da tako ne radi u obdaništu.

- Savetovali ste Borisa Tadića dugi niz godina, a onda odjednom nije dovoljno dobar. Nije dovoljno dobar kad nije predsednik. A bio je dovoljno dobar dok je predsednik - rekao je Bakić.

- Ja mislim da je vaš problem što ništa ne razumete. Vi pojma nemate ni o čemu - rekao je Krstić.

Bakić je insistirao da mu Krstić kaže da li funkciju savetnika predsednika Srbije smatra privatnom, na šta Krstić nije imao odgovor.

Pogledajte celo gostovanje Bakića i Krstića:

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.