O VERBALNOM OKRŠAJU BAKIĆA I KRSTIĆA SVI PRIČAJU: Kada vidite šta su jedan drugom rekli, biće vam jasno i zbog čega! (VIDEO)
Foto: prtsc/mozaik

nisu se štedeli

O VERBALNOM OKRŠAJU BAKIĆA I KRSTIĆA SVI PRIČAJU: Kada vidite šta su jedan drugom rekli, biće vam jasno i zbog čega! (VIDEO)

Ni oko jedne teme, razumljivo je, nisu imali niti jednu zajedničku nit
Objavljeno:

Sociolog Jovo Bakić i marketinški stručnjak Nebojša Krstić imali su pravi verbalni okršaj u emisiji "Zumiranje". Ni oko jedne teme, razumljivo je, nisu imali niti jednu zajedničku nit, a onda su nepremostive razlike dovele do smeha i vređanja.

Nebojša Krstić tvrdio je da je Tomislav Nikolić "prirodni" predsednik Srbije, a da Boris Tadić to nije bio. Međutim, za takvu tvrdnju dao je vrlo čudne činjenice!

- Ako sam ja dobro razumeo vi ste radili medijski spin za Borisa Tadića, pošto ste sve vreme smatrali da je Tomislav Nikolić prirodni predsednik Srbije. Dakle, treba prevariti građane Srbije i onda Tomislava Nikolića uvaljati u blato kao prirodnog predsednika Srbije da bi Boris Tadić kao neprirodni, veštački predsednik Srbije došao na vlast. Je li to to? - pitao je Bakić Krstića.

Krstić je na to rekao da ne, ali da ne zna šta tačno da objasni.

- Ja mislim da je Tomislav Nikolić prirodni predsednik po vokaciji. Po svom habitusu - rekao je Krstić.

foto: prtsc/mozaik

- Šta vam to tačno znači, šta vi pod "habitus" podrazumevate? - pitao je Bakić.

Krstić je posle toga rekao da želi da objasni, pa, kako je rekao, "ako uspe, uspe".

- Tomislav Nikolić ima svoj imidž, dugo godina ga je gradio, i dok je bio radikal, on se formirao kao politička ličnost. Imamo predstavu o njemu kao o ličnosti. Dakle, on je domaćin, živi na selu kad god može, odmara, narodski čovek - rekao je Krstić.

- Kakav bre prirodni predsednik? Svaki čovek zaslužuje da bude predsednik, zašto je Boris Tadić manje prirodan od Tomislava Nikolića? To je glupost - konstatovao je Bakić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.