Nema šanse da pogodite: Evo koliko potpisa fali Belom za kandidaturu na izborima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starogradski.com

računica!

Nema šanse da pogodite: Evo koliko potpisa fali Belom za kandidaturu na izborima! (FOTO) (VIDEO)

Naišli smo na veoma vickastog volontera, koji je bio pun značajnih podataka, a njih javnost ima pravo da zna, s obzirom na to da niko pre nas nije objavio ništa o tome
Objavljeno: 19:54h

Da li znate zbog čega vas notari “ispaljuju”? Da li vas neko buši, ili je u pitanju nešto drugo?

“Buše nas oni odozgo. Bog, Alah, Satana, neki čovek koji drži spojene prste i okuplja se spontano po raznim gradovima sa samo po 90 autobusa po gradu. No, šalu na stranu, danas smo imali jako korektne notare u Novinarnici, ali je oko 16 časova došao jedan notar koji je rekao da u kafiću u kom se skupljaju potpisi ne sme da se toči alkohol. Mi smo se potrudili da saznamo da li je to tako, pa smo se na kraju našli na pola puta. Svaki sto na kome se radi nešto za izbore, ne sme da ima alkohol na sebi, što je skroz OK”, istakao je.

Ono što nas je najviše zanimalo, bila je činjenica koliko potpisa je do sada skupljeno, jer takav podatak do sada nigde nismo imali prilike da vidimo:

foto: Starogradski.com

“Zaključno sa četvrtkom smo bili na 5.200-5.300 potpisa. Lep je i šer, lep je i komentar, lep je i lajk, ali ako ostanete kod kuće zato što pada mala kišica, to znači pola glasa Vučiću, pola u prazno. Moja procena za danas su 2.000. Recimo da smo sada na 7.000. Naravno, 10.000 nije ono što tražimo, kako ne bismo imali situaciju da nas vraćaju, što ne bi bilo prvi put”, rekao je ovaj gospodin.

Iskreni da budemo, malo je ovo, s obzirom da svaki post koji Beli objavi na Fejsbuku ima bar pet, šest hiljada lajkova i komentara. Potpisi se skupljaju do nedelje uveče, tako da, ukoliko među našin čitaocima ima podržavaoca lika i dela Ljubiše Preletačevića, satiričnog srpskog političara, savetujemo im da skoknu do Cetinjske 15, jer ih pored notara, potpisa i dobre bleje u kafiću, očekuju i lepe Mladenovčanke Možda spoje lepo sa korisnim.

(Espreso.co.rs / Starogradski.com)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.