Nema šanse da pogodite: Evo koliko potpisa fali Belom za kandidaturu na izborima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starogradski.com

računica!

Nema šanse da pogodite: Evo koliko potpisa fali Belom za kandidaturu na izborima! (FOTO) (VIDEO)

Naišli smo na veoma vickastog volontera, koji je bio pun značajnih podataka, a njih javnost ima pravo da zna, s obzirom na to da niko pre nas nije objavio ništa o tome
Objavljeno: 19:54h

Nije naš, ali kao da jeste. Ljubiša Preletačević Beli je trenutno u jeku prikupljanja potpisa za predsedničke izbore. Iako nije građanin Starog grada, niti ima mnogo veze sa njim, prethodnih dana je Cetinjska ulica bila njegov beogradski štab, a mi smo otišli da pronjuškamo šta se tamo događa, i da prikupimo neke informacije koje bi svima vama mogle da budu interesantne, piše starogradski.com.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naišli smo na veoma vickastog volontera, koji je bio pun značajnih podataka, a njih javnost ima pravo da zna, s obzirom na to da niko pre nas nije objavio ništa o tome.

foto: Starogradski.com

“Od danas smo ponovo u Mladenovcu, ostajemo do nedelje. I u Beogradu smo rezervisali takođe do nedelje. Što se tiče glavnog grada, do subote smo u Cetinjskoj 15, u Novinarnici. Za dodatne informacije možete se obavestiti na Fejsu, Tviteru i ostalim društvenim mrežama. Notari prave odvratnu opstrukciju, preko svake mere. Jedna notarska kancelarija koja je trebalo da se pojavi od utorka, nije se pojavila, pa smo za to izvisili. U Bulevaru kralja Aleksandra se ovog petka notar nije pojavio”, počeo je momak koji je želeo da ostane anoniman.

Dok smo razgovarali, pojavio se jedan čovek koji je ostavio potpis, a uz šalu je volonteru rekao:

“Daj mi tvoje podatke, da te nađem ako pobedite, a budete gori od ovih”, na šta je volonter odgovorio:

“Ostavite vi meni vaše podatke sa imenom javnog preduzeća za koje želite da radite. Moj favorit je EPS, a evo, ovaj novinar sa kojim sad pričam će postati glavni urednik RTS”, uz osmeh je prozborio već vidno umorni momak, koji kaže da već dva dana žive samo na vodi i kiflama, uz povremeno parče pice “za omašćivanje brkova”.

foto: Starogradski.com
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.