Tragedija: Zorica umrla na rukama sestre dozivajući mrtvu Jecu!
Foto: Stefan Jokić

Strašno

Tragedija: Zorica umrla na rukama sestre dozivajući mrtvu Jecu!

Majka ubijene pevačice „Granda”, koja nije dočekala da sazna ko je ubio njenu mezimicu, izdahnula je na rukama svoje rođene sestre, kojoj je govorila da ide kod svoje ćerke Jelene i zamolila je da vodi računa o njenoj unuci Jani
Objavljeno: 08:34h
foto: News1

On kaže da će Zorici biti zahvalan dok je živ.

- Zorici sam zahvalan što je rodila takvu ćerku i što ju je pravilno usmerila u životu. Takva osoba u današnje vreme je retkost - rekao nam je Zoran neposredno nakon što je Zorica preminula, a onda ga je glas izdao i zaplakao je.

Zoran je juče oko 14.30 sa bratom Milošem stigao u Zoričinu kuću, a iz auta je izašao pognute glave, skrivajući pogled pun suza iza naočara. Pola sata kasnije napustio je Zoričinu kuću ne dajući izjave medijima.

U kuću porodice Krsmanović juče su pristizali rođaci, komšije i prijatelji, a unutra su se čuli jecaji Zoričine najmlađe sestre Ljubice: „Joj, Zoko moja, što nam ode, što nas ostavi?”

foto: Zorana Jevtić

- Zoricu je dotukla Jelenina smrt. Pre godinu dana joj je otkriven karcinom materice i to je bio šok za sve. Ali kada je ubijena Jelena, ona je opet klonula i jedina želja joj je bila da se otkrije ko je ubio njenu jedinicu. Imala je volju da se leči zbog unuke Jane i da bi doživela da Jelenin ubica bude otkriven, što je svakog dana govorila, ali smrt je bila brža. Samo je govorila: „Da vidim tog ubicu i pitam ga zašto mi ubi dete“ - priča Zoričina rođaka.

Zorica je u petak, na lični zahtev, izašla sa VMA kako bi prisustvovala ćerkinom pomenu, ali zbog lošeg stanja nije mogla da ide. Zoričino telo će najverovatnije biti u kući do danas kako bi se od nje oprostila njena rodbina. Ona će biti sahranjena sutra na groblju Zbeg u Borči, pored supruga Dušana, a blizu Jeleninog groba.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.