Tragedija: Zorica umrla na rukama sestre dozivajući mrtvu Jecu!
Foto: Stefan Jokić

Strašno

Tragedija: Zorica umrla na rukama sestre dozivajući mrtvu Jecu!

Majka ubijene pevačice „Granda”, koja nije dočekala da sazna ko je ubio njenu mezimicu, izdahnula je na rukama svoje rođene sestre, kojoj je govorila da ide kod svoje ćerke Jelene i zamolila je da vodi računa o njenoj unuci Jani
Objavljeno: 08:34h

Zorica Krsmanović (53), majka ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), umrla je juče oko 11 sati u porodičnoj kući u Borči dozivajući svoju mrtvu ćerku, objavio je "Alo"!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Majka ubijene pevačice „Granda”, koja nije dočekala da sazna ko je ubio njenu mezimicu, izdahnula je na rukama svoje rođene sestre, kojoj je govorila da ide kod svoje ćerke Jelene i zamolila je da vodi računa o njenoj unuci Jani.

Ubila je tuga za ćerkom! Preminula majka ubijene pevačice Jelene Krsmanović!

- Dan pred smrt Zorica je malo živnula. Međutim, tokom jutra joj je opet pozlilo, pa joj je sestra priskočila upomoć, ali joj je ona umrla u naručju - priča rođaka porodice.

Prethodne večeri Zorica je od zeta Zorana Marjanovića (38) tražila da joj dovede unuku Janu, što je on i potvrdio.

- Ovo je strašno. Cela ova godina je tragična. Iako sam znao da je bolesna, nisam verovao da će tako brzo otići. Sinoć sam se čuo sa njom i dogovarali smo se da joj dovedem malu Janu. Razgovor je protekao normalno. Zorica je bila svesna, komunikativna, a poslednje što mi je rekla bilo je: „Zorane, dovedi mi sutra malu Janu da je vidim” - rekao je Zoran.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.