NJEMU SE PONOVO SUDI ZA UBISTVO FRANCUZA, A ON TVRDI: Nikada nisam u životu video Tatona!
Foto: Beta

Negira sve

NJEMU SE PONOVO SUDI ZA UBISTVO FRANCUZA, A ON TVRDI: Nikada nisam u životu video Tatona!

Izlažući svoju odbranu na suđenju, Puzigaća je rekao da u vreme tuče nije bio na Obilićevom vencu, da Tatona nije nikada video i da nije organizovao napad navijača Partizana na navijače Tuluza
Objavljeno:

Crepulja je navodno Tatonu prvi prišao nakon pada, podigao i prislonio ga uz zid, dok je Bubanja prva zvala Hitnu pomoć.

Snimak njenog poziva hitne pomoći takođe će biti izveden kao dokaz.

Viši sud u Beogradu je krajem novembra odobrio ponavljanje suđenja Puzigaći jer je ranije, zbog bekstva, osuđen u odsustvu na 14 godina zatvora zbog ubistva Tatona. NAJUPEČATLJIVIJA SLIKA SA BG MARATONA: Dva drugara su prizor koji je mnoge ostavio bez teksta! (FOTO)

Taton je teško povređen u tuči navijača Partizana i Tuluza iz Francuske na Obilićevom vencu 17. septembra 2009. godine, a 11 dana kasnije je preminuo u bolnici.

Puzigaća je optužen kao jedan od organizatora navijačkih nereda.

On je septembru 2015. godine uhapšen u Atini po srpskoj poternici, a u aprilu 2016. godine je izručen Srbiji i sproveden u zatvor na izdržavanje kazne od 14 godina zatvora.

On je u prvostepenom postupku osuđen na 32 godine zatvora, ali mu je kazna odlukom Apelacionog suda 2012. godine smanjena na 14 godina zatvora.

Ponovljeno suđenje za ubistvo Tatona vodi se i prema Đorđu Preliću koji je takođe u odsustvu bio osuđen na 15 godina zatvora zbog Tatona.

Prelić je pet godina bio u bekstvu do hapšenja u Španiji koja ga je izručila Srbiji 2014. godine. Njemu se suđenje nastavlja u sredu (Espreso.co.rs/Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.