NJEMU SE PONOVO SUDI ZA UBISTVO FRANCUZA, A ON TVRDI: Nikada nisam u životu video Tatona!
Foto: Beta

Negira sve

NJEMU SE PONOVO SUDI ZA UBISTVO FRANCUZA, A ON TVRDI: Nikada nisam u životu video Tatona!

Izlažući svoju odbranu na suđenju, Puzigaća je rekao da u vreme tuče nije bio na Obilićevom vencu, da Tatona nije nikada video i da nije organizovao napad navijača Partizana na navijače Tuluza
Objavljeno:

Dejan Puzigaća, sa monaškim imenom Sava, negirao je danas u Višem sudu u Beogradu da je učestvovao u prebijanju na smrt francuskog navijača Brisa Tatona, u navijačkom sukobu na Obilićevom vencu u Beogradu 2009. godine.

Izlažući svoju odbranu na suđenju, Puzigaća je rekao da u vreme tuče nije bio na Obilićevom vencu, da Tatona nije nikada video i da nije organizovao napad navijača Partizana na navijače Tuluza.

- U svom životu nikada nisam video Brisa Tatona i spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju, rekao je Puzigaća obučen u monašku odoru, pošto se u vreme skrivanja od pravosudnih organa Srbije, kako je ispričao, zamonašio u manastiru Ruske pravoslavne crkve na Tajlandu i dobio monaško ime Sava.

POLICIJA UHAPSILA 17 CARINIKA: Državu su oštetili za 11.500.000 EVRA! Puzigaća je sudu ispričao da je tek na stadionu za vreme utakmice Partizan - Tuluz čuo od osuđenog Ivana Grkovića da je jedan Francuz „sam pao preko ograde na Obilićevom vencu” i da su na Internetu videli vest da je teško povređen.

On je tvrdio da u to vreme nije bio pripadnik nijedne navijačke grupe, niti da je bio vođa grupe „Rebels” kako mu se optužnicom stavlja na teret, objašnjavajući da su se Rebelsi raspali 2002. godine.

U nastavku suđenja ispitani su očevici nereda na Obilićevom vencu Dragan Crepulja, tadašnji radnik garaže, i vlasnica frizerskog salona Svetlana Bubanja.

Oni su ranije svedočili da je Taton sam pao preko ograde, koja štiti taj deo skvera od prolaza dubokog oko četiri metra, odnosno da ga nisu bacili Partizanovi navijači.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.