Manija Crnog petka: Šta sve SAMO DANAS možete da pazarite za male pare!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

cene su pale na teme

Manija Crnog petka: Šta sve SAMO DANAS možete da pazarite za male pare!

Srbija se pridružila svetskim trendovima pa su i naše prodavnice i poznati brendovi rešili da naprave velika sniženja kako obradovali verne kupce
Objavljeno: 18:59h

Šoping maniji "Crnog petka" pridružili su se i Novi Sad, Kragujevac i Niš. Tržni centar u Novom sadu očekuje i ove godine veliki broj posetilaca, a sniženja se kreću od 20 do 50 odsto, a popusti se neće računati za već snižene artikle.

foto: Reuters

Kragujevac i Niš su takođe organizovali akcije rasprodaje pa će i njihovi kupci moći da pazare omiljene artikle po 20-80 odsto sniženim cenama.

U svetu je "Crni petak" jedan od najpopularnijih dana u godini, preko milion brendova učestvuje u akcijama rasprodaje i svi veći gradovi se i po nekoliko nedelja unapred pripremaju za ovaj dan.

foto: Reuters

Ljudi u ogromnim redovima čekaju ispred tržnih centara i prodavnica, jer je to trenutak kada zvanično počinje praznična manija za kupovinom poklona. Kao i kod nas sniženja se odnose gotovo na sve, od garderobe, obuće, kozmetike, pa sve do tehnike, nameštaja i video igrica.

foto: AP

Na zvaničnom sajtu ne mogu ni da se prebroje svi brendovi koji su na listi, a potrošači mogu i uživo da prate kupovine današnjeg dana. Levis, Ikea, Puma, Dell samo su neki od brendova koji su spustili cene pa se sniženja kreću od 10 do 50 odsto na većinu artikala.

foto: AP

Uživajte danas i narednih dana u prazničnoj kupovini, jer ovo je idealna prilika da kupite sve ono što ste čekali da bude na sniženju!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.