Manija Crnog petka: Šta sve SAMO DANAS možete da pazarite za male pare!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

cene su pale na teme

Manija Crnog petka: Šta sve SAMO DANAS možete da pazarite za male pare!

Srbija se pridružila svetskim trendovima pa su i naše prodavnice i poznati brendovi rešili da naprave velika sniženja kako obradovali verne kupce
Objavljeno: 18:59h

Sve dame moći će da uživaju u sniženjima koja se nude u Mangu, Fashion Company, Orseju, Legendu i Office Shoes radnjama. Artikli su sniženi od 20-50 odsto tako da požurite po svoj par cipela ili čizama, ali omiljenih kaputa drugih zimskih stvari.

foto: Reuters

Sniženja će u većini radnji trajati od 25-28. novembra pa je sada prava prilika da se spremite za zimu ili kupite novogodišnje poklone za vaše najmilije.

Za sve ljubitelje tehnike Benchmark prodavnica je najavila svoja sniženja pa tako možete kupiti HP laptop po ceni od 39.990 dinara ili Philips televizor po ceni od 15.990 dinara. Kod njih možete pronaći i popularne Samsung telefone na sniženju, ali sve ostale gedžete za vaše računare ili telefone.

foto: Reuters

Prodajni objekti Tehnomanije pridružili su se rasprodaji "Crnog petka", a kako je najavljeno oni će raditi sve do ponoći. Samo danas pripremili su za sve nas veliki izbor proizvoda po neverovatno niskim cenama, nižim i do 80 odsto u odnosu na redovne cene.

Ne propustite jedinstvenu priliku da opremite svoj dom ili poslovni prostor kvalitetnim uređajima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.