Rešili ste da kupite kola na Sajmu automobila? Evo kako da prođete što jeftinije! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

VELIKE AKCIJE

Rešili ste da kupite kola na Sajmu automobila? Evo kako da prođete što jeftinije! (FOTO)

Gotovo sve banke su napravile posebne pogodnosti i specijalne sajamske ponude koje će trajati do 30. aprila 2017. godine
Objavljeno:

Rok otplate je od 1 do 60 meseci, dok je učešće za fizička lica 4 - 52 odsto od neto vrednosti predmeta lizinga, a za pravna lice je 0 - 52 odsto od neto vrednosti predmeta lizinga.

foto: Espreso.co.rs

Pored toga, Banca Intesa svim potencijalnim kupcima nudi i kredite, sa pogodnostima niže kamatne stope koje se kreću od 4 odsto za klijente. Postoji i fiksna kamtna stopa tokom celog perioda otplate.

Iznosi kredita idu od 3.000 - 30.000 evra - Iznos kredita se može uvećati za iznos premije polise kasko osiguranja koju izdaje osiguravajuća kompanija. Učešće je minimun 30 odsto od vrednosti kredita, a period otplate je 18-36 meseci.

foto: Espreso.co.rs

Banca Intesa ima i poseban ugovor sa Lukoiliom, pa klijent pri realizaciji kredita dobija Lukoil karticu lojalnosti, uz koju ostvaruje dodatne popuste pri kupovini govira na njihovim pumpama.

U Rajfajzen banci su nam rekli da i oni imaju sajamsku akciju koja važi do 30. aprila, pa je nominalna kamatna stopa 0.99 odsto. Ukoliko na primer rešite da kupite Citroen za 15.000 evra, možete da dobijete kredit na 60 mesečnih rata. Ukoliko iskoristite sajamsku akciju rata kredita iznosi 202.94 evra, startni troškovi kredita su 3.260 evra.

Naravno, neizostavni su bili i štandovi osiguravajućih društva, a Dunav osiguranje je pripremilo Mini kasko osiguranje. Ovo osiguranje je dostupno uz minimalnu premiju već od 35 evra. Ovo osiguranje nudi mogućnost izbora sume osiguranja koja može iznosti 50, 70 ili čak 90 odsto od stvarne vrednosti vozila.

foto: Espreso.co.rs

Naravno, postoje i sajamski popusti koji važe do 30. aprila i možete sami da kreirate paket pogodnosti izborom određenih popusta. U saradnji sa Lukoil kompanijom, Dunav osiguranje nudi i poklon karticu za gorivo u vrednosti od 6.000 dinara, koja može da se iskoristi do 30. avgusta 2017.

foto: Espreso.co.rs

Ovo su samo neke od ponuda koje smo pronašli za vas i nadamo se da ćete uspeti da pronađete onu koja vam najviše odgovara kako biste otplatili kredit i na najbolji način osigurali svoje novo vozilo.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.