Rešili ste da kupite kola na Sajmu automobila? Evo kako da prođete što jeftinije! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

VELIKE AKCIJE

Rešili ste da kupite kola na Sajmu automobila? Evo kako da prođete što jeftinije! (FOTO)

Gotovo sve banke su napravile posebne pogodnosti i specijalne sajamske ponude koje će trajati do 30. aprila 2017. godine
Objavljeno:

Ukoliko do sada niste stigli da posetite Sajam automobila, idealna prilika je sada za vikend, poslednja dva dana sajma.

Na desetodnevnoj manifestaciji, koja se održava na Beogradskom sajmu u 10 hala, na više od 41.000 metara kvadratnih izložbenog prostora predstavljena su 34 automobilska brenda i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila, 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila, i šest brendova bicikala.

Najskuplja zver na Sajmu automobila košta 260.000 evra! Šta mislite, da li je prodat? (FOTO)

Neki su posetili manifestaciju kako bi uživali u lepim i brzim automobilima, dok je sa druge strane bilo i onih koji tražili novi i bolji model za sebe i svoju porodicu.

Naravno, većina nije u mogućnosti da uživa u novim modelima Mercedesa, BMW, pa čak možda i Audija, ali su tu uvek oni koji nude jeftinija prevozna sredstva.

Mi smo obišli sajam i raspitali se na štandovima banaka koje oni to pogodnosti nude potencijalnim kupcima na Sajmu automobila.

Primetili smo da su u potrazi za novim automobilom bili ljudi različitih uzrasta. Oni neki mlađi su rešili da zamene modele koje već imaju, a prvenstveno ih je zanimala ponuda na štandu Škode.

foto: Filip Plavčić

Mladi bračni parovi, zajedno sa klincima, uputili su se na štandove Toyote i Fiata, ali i oni stariji su pokušavali da pronađu svog novog ljubimca. Iako nisu bili raspoloženi za priču, banke su nam objasnile šta mogu da ponude kupcima.

Gotovo sve banke su napravile posebne pogodnosti i specijalne sajamske ponude koje će trajati do 30. aprila 2017. godine.

foto: Filip Plavčić

Banka Intesa nudi poseban Lizing paket u dinarima koji je namenjem pre svega, fizičkim i pravnim licima koja imaju primanja u dinarima. Spisak neophodnih dokumenata se nalazi na sajtu banke, a specijalna sajamska ponuda važi do 30. aprila.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.