DA LI ZAJEČARSKA GITARIJADA VARA POBEDNIKE? Zavlače ih mesecima, ne javljaju se na pozive... (VIDEO)
Foto: Beta

pobednici se žale

DA LI ZAJEČARSKA GITARIJADA VARA POBEDNIKE? Zavlače ih mesecima, ne javljaju se na pozive... (VIDEO)

Organizatori "Gitarijade", čuvene muzičke manifestacije koja se već 50. godina održava u Zaječaru, pojedinim bendovima još nisu isplatili nagrade
Objavljeno:

On dodaje da je Stamenković u nekom trenutku, neposredno pred Gitarijadu, rekao da je našao rešenje i da mogu da snimaju u studiju kod Željka Vasića koji je ove godine i predsednik organizacionog odbora Gitarijade.

- Željko Vasić se postavio kao "solidarni kolega" i kad je čuo da nam treba desetak dana studija u kontinuitetu, snimatelj, producent i da sve to mi možemo da rešimo za 1.500 evra, složio se sa nama da je najbolje da nam isplate novac. Obećao je da će tako i biti i rekao da se javim opet Vladislavu da se dogovorimo oko načina isplate.

U sledećem razgovoru Vladislav nam je obećao da će nas isplatiti čim se Gitarijada završi. Međutim, kad se to desilo rekao je da mu se javim za par dana, dok samo smisle kako da tehnički izvedu uplatu. Od tada mi se više nije javio na telefon, iako ga zovem skoro svaki dan već mesec dana. Čuo sam se u međuvremenu s Željkom Vasićem još dva puta. Prvi put mi je rekao da će nas isplatiti sigurno, nego da se Vladislav ne javlja pošto je najverovatnije na godišnjem odmoru do 1. septembra, a drugi put je rekao da ne zna zašto mi se Vladislav ne javlja i dodao da oni "ne žive zajedno", i da ćemo sigurno dobiti novac i da će on poslati poruku Vladislavu da mi se javi. Naravno da mi se ovaj nije javio, niti je odgovorio na moje pozive - objašnjava naš sagovornik.

Inače, ni pobednici 48.Gitarijade, bend iz Bosne - nisu dobili nagradu!

Niko od pomenutih, uključenih u organizaciju Gitarijade, nije odgovarao na pozive Espresa.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.