STOLAR MILE HEROJ SRBIJE: Divno je ono što je uradio za decu u vrtiću u Zrenjaninu!  (VIDEO)
Foto: Youtube prinstcreen

bravo care!

STOLAR MILE HEROJ SRBIJE: Divno je ono što je uradio za decu u vrtiću u Zrenjaninu! (VIDEO)

Pre nepuna dva meseca kada je doneo dve stolice za hranjenje deci vrtića "Zvončica" u Zrenjaninu, Milorad Jurković kojeg cela Srbija znao kao Stolara Mileta, nije znao da će ovde imati još posla
Objavljeno:

Milorad Jurković je do sada napravio 750 stolica za hranjenje beba. Mimo toga, pokrenuo je i niz različitih akcija kojima je pomogao ugrožene porodice.

-Ništa od toga nisam planirao, jednostavno odlazio sam na neka mesta i video da je potrebno još pomoći, kao ovde u Zrenjaninu. Kada smo u porodici iz Crvenke koja ima jedanaestoro dece odneli hranilicu, shvatio sam koliko je ta hranilica beznačajna u odnosu na ono što njima treba. Bio im je potreban ogrev, i pozvao sam ljude da pomognu koliko mogu. Kad smo došli sa kamionom drva, oduševljenju nije bilo kraja, istakao je Jurković.

foto: Youtube printscreen

Podrška porodice mu je, kaže, na prvom mestu.

-Podrška porodice je na prvom mestu, to je nešto što me gura. Ja ne mogu porodicu da žrtvujem zbog ovoga što radim, ali dok porodica stoji iza mene, mnogo toga ću još moći da uradim. I ove stolice i stolove smo svi zajedno uradili, rekao je Jurković na kraju.

(Espreso.co.rs / IloveZrenjanin)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.