Ako danas imaš 25, ovih stvari se sigurno sećaš sa osmehom :) (FOTO)
Foto: Reuters, Youtube

niste tako matori

Ako danas imaš 25, ovih stvari se sigurno sećaš sa osmehom :) (FOTO)

Ako si danas u poznim dvadesetim godinama, sigurno postoje stvari koje više nisu u upotrebi, nisu "in" i popularne, a koje su nam obeležile detinjstvo i tinejdžerske dane
Objavljeno:

Bleja na netu - uglavnom Krstarica!

Hmmmm, posle dugog zujanja i drndanja ukačili ste net - i gde sad?! Nismo imali Fejs, nismo imali Insta, ali kako za njih nismo ni znali, nisu nam ni falili. Mnogo nas je odlazilo na Krstaricu, pa smo tamo čitali vesti, gledali smešne slike, chatovali. I da, bila je ekstremna fora biti anoniman - danas samo što ne dele svoju jutarnju stolicu na net. Ono, sve drugo su već podelili sa svima.

Brenda i Brendon - i ostala ekipa

Šta se gledalo? Hmmm, čini se da je prva i najpopularnija serija bila "Beverli Hils", sa čuvenim blizancima Brendonom i Brendom (glumica se kasnije proslavila kao jedna od sestara veštica), ali smo gledali i "Nestašne godine" (Drejzik i Anita su bili omiljeni par), ali i "Zvono kao spas".

foto: Youtube prinstcreen

Posteri u sobama

Ljudi, nije bilo sobe bez postera. Ono, kao, kako misliš da nemaš postere? Gde ti je Huper, Bravo, gde su ti posteri iz Tempa? Od pevačica, do košarkaša iz srpskog drim tima, do akcionih junaka. Soba bez postera bila je kao selo bez crkve!

I da, vidim da se danas mogu kupiti na netu! Hmmmm, razmišljam da ih opet nabavim!

foto: Printscreen

Ako smo nešto propustili, pišite nam u komentarima!

(A. K.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.