NIŠKA RASKRSNICA SMRTI! Ovde stradaju DECA, a JOŠ NIKO NIJE REAGOVAO! (FOTO)
Foto: Kurir, Jugmedia, Google street view

kobno mesto za mališane...

NIŠKA RASKRSNICA SMRTI! Ovde stradaju DECA, a JOŠ NIKO NIJE REAGOVAO! (FOTO)

Meštani naselja Nikola Tesla izrazili su svoju zabrinutost i smatraju da je bezbednost dece ugrožena jer se skoro svake nedelje na toj deonici desi neka nesreća

Objavljeno:

Naime, 5. marta 2014. godine na istoj raskrsnici poginuo je dečak Mihajlo Dimitru (10) kada ga je pokosio jugo. Dečak je tog jutra prelazio ulicu držeći majku za ruku kada ga je jugo udario i usmrtio na licu mesta.

Gradski većnik Igor Vojinović je meštanima obećao da će najkasnije za deset dana na tom delu Bulevara cara Konstantina biti postavljeni "ležeći policajci" i platforme za peke prelaze, koje usporavaju saobraćaj, a brzina kretanja vozila biće ograničena na 30 kilometara na sat, prenosi Jug media.

Prema Vojinovićevim rečima, još pre šest meseci su nabavljeni semafori za raskrsnicu s Nišavskom ulicom, ali nisu postavljeni zbog podzemnih instalacija, što će biti učinjeno do kraja avgusta u okviru kompletne rekonstrukcije Bulevara cara Konstantina.

foto: Jugmedia

Roditelji i građani zabrinuti za bezbednost svoje dece, danas će se sastati s gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem da bi od njega zatražili pisanu potvrdu da će ležeći policajci i semafori biti postavljeni u rokovima koje je obećao gradski većnik. U protivnom, kako su kazali, ponovo će blokirati put Niš-Niška banja.

Koliko još mališana treba da izgubi život ili bude povređeno da bi nadležni odreagovalI?!

(Espreso.co.rs / Jugmedia.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.