NIŠKA RASKRSNICA SMRTI! Ovde stradaju DECA, a JOŠ NIKO NIJE REAGOVAO! (FOTO)
Foto: Kurir, Jugmedia, Google street view

kobno mesto za mališane...

NIŠKA RASKRSNICA SMRTI! Ovde stradaju DECA, a JOŠ NIKO NIJE REAGOVAO! (FOTO)

Meštani naselja Nikola Tesla izrazili su svoju zabrinutost i smatraju da je bezbednost dece ugrožena jer se skoro svake nedelje na toj deonici desi neka nesreća

Objavljeno:

Juče su u Nišu povređene četiri devojčice kada je na njih naletelo vozilo kojim je upravljao policajac.

Naime, M.K. (30) upravljajući vozilom marke "pežo" na pešačkom prelazu na raskrsnici Bulevara cara Konstantina i Nišavske ulice pokosio je četiri devojčice uzrasta od 12 do13 godina. Jednoj devojčici konstatovane su teške telesne povrede i ona ima prelom tr zuba i povrede gornje vilice. Ostale tri devojčice su lakše povređene.

Dečica su prelazla pešački prelaz, "zebru", kako bi stigle na autobus koji ih vodi do škole u Niškoj Banji kada je M.K. nelteo na njih. Pokušavao je da zakoči, ali automobil je udario decu bočnim delom.

Na svu sreću, veće tragedije nije bilo, ali su građani ovog grada užasnuti incidentom. Ogorčeni zbog nemilog događaja, oni su juče blokirali put Niš-Niška banja i zatražili hitno postavljanje semafora na raskrsnici Bulevara cara Konstantina i Nišavske ulice, na čijem pešačkom prelazu je automobil oborio devojčice, prenela je Jugmedia.

Takođe su zatražili i da se na prvoj susednoj raskrsnici na Bulevaru cara Konstantina izgradi kružni tok kako bi se usporila vozila na putu Niš - Niška banja.

foto: Jugmedia

Meštani naselja Nikola Tesla izrazili su svoju zabrinutost i smatraju da je bezbednost dece ugrožena jer se skoro svake nedelje na toj deonici desi neka nesreća.

A pre 3 godine na njoj se desila ogromna tragedija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.