Pod jastukom mi je bio pramen KOSE, a onda mi je šiknula KRV: Potresna ispovest našeg studenta koji je bio žrtva VLAŠKE MAGIJE! (FOTO)
Foto: Printskreen/youtube

strava i užas

Pod jastukom mi je bio pramen KOSE, a onda mi je šiknula KRV: Potresna ispovest našeg studenta koji je bio žrtva VLAŠKE MAGIJE! (FOTO)

I. K. (23) je u subotu ispod jastuka pronašao papirić sa slovom “S”, a na terasi svog stana pramen ženske kose

Objavljeno:

Pramen kose, koji očigledno nije njegov i slovo “S” na papiru, mogli bi označiti ime devojke koja ga želi sa sebe. U magijskim ritualima ovo slovo nema nikakvo posebno značenje – uverava Mirsada.

Na pitanje šta I. K. sada treba da uradi, Mirsada je posavetovala da se obrati nekome za skidanje crne magije posle čega će sve biti u redu.

foto: Print Screen Youtube

– A mogao bi i da pripazi s kim ulazi u veze, kao i kako se ponaša prema tim devojkama – iskrena je.

I. K. je ispričao da je odmah otišao u crkvu, kao i da je prilično uznemiren zbog celog događaja. Najviše ga zbunjuje da se ovakve stvari i dalje dešavaju u 21. veku.

– Moji prijatelji sa kojima živim u Studentskom domu nisu verovali dok im nisam pokazao. Svi su bili tu kada sam palio papir i videli su da sam se posekao. Čovek misli da živimo u civilizovanom društvu, a onda nađe ovako nešto. Nimalo prijatan osećaj, verujte mi. Umesto da spremam ispite, razmišljam kako da skinem crnu magiju. To je suludo – završava svoju ispovest I. K.

(espreso.co.rs/ Izvor: Srbijadanas)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.