Pod jastukom mi je bio pramen KOSE, a onda mi je šiknula KRV: Potresna ispovest našeg studenta koji je bio žrtva VLAŠKE MAGIJE! (FOTO)
Foto: Printskreen/youtube

strava i užas

Pod jastukom mi je bio pramen KOSE, a onda mi je šiknula KRV: Potresna ispovest našeg studenta koji je bio žrtva VLAŠKE MAGIJE! (FOTO)

I. K. (23) je u subotu ispod jastuka pronašao papirić sa slovom “S”, a na terasi svog stana pramen ženske kose

Objavljeno:

To ga nije uplašilo sve dok u torbi koju nosi svakog dana nije zatekao crveni papir uvezan crvenim koncem, unutra dva pera – crno i belo, i nacrtan pentagram.

Pramen kose i papirić sa slovom sam odmah spalio. Međutim, dok sam ih palio, posekao sam se na upaljač i krv je kanula na kosu. Baš tog dana kada sam našao te predmete, raskinuo sam vezu sa jednom devojkom. Pomislio sam da je to možda povezano – priča I. K.

Jedna Vlajna je odmah rekla da je reč o crnoj magiji.

foto: Print Screen Youtube

– Proleće je odlično godišnje doba za magijske rituale, koji su podeljeni po danima. Ako je mladić sve to pronašao u subotu, nije dobro, jer je subota rezervisana za sve operacije koje se tiču visoke crne magije – objasnila je žena koja se predstavila kao Mirsada.

Dodala je i da pentagram na papiru simbolično predstavlja satanu. Ovaj znak omogućava kontakt s višim silama osobi koja se bavi nekim oblikom magije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.