Rekao mi je: Ne plašim se ni MALOG, ni VELIKOG ALEKA! Dao je otkaz trudnici, a zakon i država mu ne mogu ništa!
Foto: Facebook

srpska posla

Rekao mi je: Ne plašim se ni MALOG, ni VELIKOG ALEKA! Dao je otkaz trudnici, a zakon i država mu ne mogu ništa!

- Ne mogu ja da rizikujem s tobom, da tebe držim, a već mogu da uzmem radnicu koja će da radi - bio je brutalan poslodavac prema ovoj ženi

Objavljeno:

- Ona zna da smo mi odreagovali. Dana 12.05. dali smo zaključak i ona se na njega nije žalila. Ono što je utvrđeno - utvrđeno je, zaključeno je da to nije u našoj nadležnosti! Neke važne činjenice za ostavirvanje prava zbog kojih se ona nama obratila su sporne. Sve što je sporno ide na sud zbog čega je njoj uručen zaključak o nenadležnosti i da svoja prava može ostvariti na sudu - kažu iz Inspekcije rada Smederevo.

Tamara za Espreso kaže da planira da angažuje advokata - ako za to, sad kao nezaposlena, bude imala novca.

- Tražim advokata koji bi radio na procenat, pa da u startu moram da dam novac samo za sudske takse. Mada ni to nije malo... - priča Tamara za Espreso i dodaje da je ključni dokaz toga da njen ugovor nije istekao kako tvrdi bivši poslodavac papirologija koju ima.

foto: facebook

- Kod inspektorke je prošla priča kako je mene Bojana Kostić zaboravila da odjavi iz PIO fonda,i kako je ona meni greškom uplaćivala doprinose, iako se jasno na papiru vidi da je ona mene prijavila 1.3. do 31.3. I 1.4. Do 10.4. dok joj nisam rekla da sam trudna.

- Kako je onda moguće da inspektorka na to zažmuri i kaže kako je ona mene zaboravila da odjavi? Uplaćivala mi je greškom radni staž,socijalno....pritom plata ide na15 dana, moja poslednja plata tj. lista iz banke je 31.3. od strane STR "Dragoslav Stojković". Da je inspekcija u mom slučaju htela da uradi posao - uradila bi ga. Inspektorka je na teren izašla 20 dana kasnije jer je njima dala "lufta" da sve preprave - tvrdi sagovornica Espresa.

Tada Tamara još jednom govori o detaljima tih dana kad je, pored najlepših mogućih vesti o trudnoći dobila otkaz.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.