Htela sam da kupim šminku na netu, umalo sam završila u bolnici! PAZITE SE FB PREVARE NA KOJU NASEDAJU SRPKINJE! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

dobro razmislite!

Htela sam da kupim šminku na netu, umalo sam završila u bolnici! PAZITE SE FB PREVARE NA KOJU NASEDAJU SRPKINJE! (VIDEO)

Ushićena zbog dobre kupovine otkrila je strašnu istinu!
Objavljeno:

- Moram priznati da u tom momentu nisam mnogo razmišljala o poreklu te šminke i kako je moguće da je toliko jeftinija. Iskreno, mislila sam da je reč o kradenoj robi, ili o nekoj dobroj kopiji.

Ushićena, rešim ja da se pohvalim još jednoj drugarici ovim revolucionarnim otkrićem - neka još neko ima koristi.

Tada je usledio šok!

- Nemoj to ni slučajno da kupuješ! - rekla joj je ona.

- To ti je šminka koja se kupuje kod Kineza preko interneta za smešne pare, i koju oni prodaju kao da je nešto super! To su najjeftinije kopije koje niko ne kontroliše! Isto ti je kao da si otišla u kinesku radnju i kupila šminku, da li bi to uradila? Niko ne zna od čega oni to prave, možeš neku kožnu bolest da dobiješ. Nije igrati se s tim. Bolje u prodavnici kupiti bilo koju marku, bar znaš da to neko kontroliše - govorila joj je prijateljica.

I izgleda da je bila u pravu!

ZA MINUT SAZNAJTE SVE O VAŠEM ZDRAVLJU! A potrebna vam je samo KAŠIKA!

Na internetu smo pronašli dosta blogova koji govore o istom problemu, i to veoma kritički.

Dakle, te proizvode zaista niko ne kontroliše, i mogu izazvati razne zdravstvene probleme! Bolje je platiti malo više, ili čak za istu cenu u prodavnici kupiti neki proizvod. Možda ćete dobiti manje, ali bar ćete znati šta ste kupili. Mislite o tome sledeći put kada budete naručivali nešto preko interneta.

(Biljana Acković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.