Htela sam da kupim šminku na netu, umalo sam završila u bolnici! PAZITE SE FB PREVARE NA KOJU NASEDAJU SRPKINJE! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

dobro razmislite!

Htela sam da kupim šminku na netu, umalo sam završila u bolnici! PAZITE SE FB PREVARE NA KOJU NASEDAJU SRPKINJE! (VIDEO)

Ushićena zbog dobre kupovine otkrila je strašnu istinu!
Objavljeno:

Svi koji koriste društvene mreže primetili su da se preko njih može lepo zaraditi. Ljudi nude i prodaju svašta, reklamiraju bajrazličitije stvari. Nekima je ideja kupovine iz fotelje primamljiva. Međutim, treba biti vrlo oprezan sa tim šta kupujete, jer možete sebi napraviti veliki zdravstveni problem.

Kupila sam naočare za tri dolara na Aliekspresu! ZAŠTO MI JE STALA ČUKA KADA SAM ISTE VIDELA U JEDNOM BG BUTIKU!

Primetili smo da se na Fejsbuku na mnogim stranicama prodaje šminka i kozmetika. Ponuda je zaista primamljiva zato što je reč o svetski poznatim brendovima čiji proizvodi u prodavnici nisu jeftini. Tako se, na primer, komad šminke marke Nejkid prodaje za 50 evra, a na Fejsbuku ga možete platiti 1.000 dinara!

Razlika je zaista ogromna, i kojoj devojci se na ovakvu ponudu oči ne bi zacaklile? I kako je šminka jedna od omiljenih tema među devojkama, tako smo sa mladim Srpkinjama pričali o ovom trendu jeftine šminke. Naišli smo na sjajne komentare - one su već kupile neke od tih proizvoda i imale su za njih samo reči hvale:

- Ova paleta ti je extra, imam je ja! Imaš 88 nijansi senke u njoj, a košta 1.100 dinara! Nijanse su baš super, sedefaste su, a imaš i one mat! Ja sam baš zadovoljna! - bila je oduševljena jedna od njih.

Kupila sam patike u Beču, a u BG doživela šok! ZAŠTO NIKADA VIŠE NEĆU KUPOVATI U SRBIJI?

- Ja imam ovu paletu od 12 braonkastih nijansi i mislim da ti je to sasvim dovoljno. Baš su dobre nijanse i mogu super da se kombinuju. Mada sam sad videla da su na akciji sa korektorima, pa ću to da naručim, jer su mi već pri kraju! - ne krije oduševljenje druga.

No jedna od njih nam prenosi sasvim drugačije iskustvo. Ona je naručila šminku preko interneta, a onda...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.