SAD MU PRETE SMRĆU: Nedim Sejdinović čestitao Uskrs na svom FB profilu, pa zasut strašnim psovkama, a sve zbog patkice! (FOTO)
Foto: facebook.com/galeducky

srećan veliki patak!

SAD MU PRETE SMRĆU: Nedim Sejdinović čestitao Uskrs na svom FB profilu, pa zasut strašnim psovkama, a sve zbog patkice! (FOTO)

Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) objavio fotografiju žute patke uz uskršnju čestitku, a zatim pretrpeo uvrede koje je prijavio policiji
Objavljeno:

Ipak, on ne misli da je to suštinski razlog za ovakve pretnje, već samo povod. Pretnje su, naime, počele da pristižu nakon što je neko printskrinovao njegov post na Fejsbuku i objavio na stranici "Narod protiv obojene revolucije", uz poruku "Evo ko protestuje".

- Na toj stranici su me opet doveli u vezu sa protestima, kao što su to nekad ranije radili tabloidi, kao što je to na kraju krajeva pre neki dan uradio i Aleksandar Martinović iz SNS. Bez obzira što je ovo povod, uzrok je suštinski vezan za same demonstracije i posledica je otvorenog lova na veštice, koji je Martinović otvorio na mene i još neke ljude, prozivajući nas što smo bili na protestima - ukazao je Sejdinović.

On je pretnje prijavio policiji i Tužilaštvu, uz napomenu da je "policija veoma efikasna kada hoće da bude - kada je u pitanju vlast".

- S druge strane, kada su na meti novinari, ili neki protivnici vlasti, treba im meseci i godine da otkriju ljude koji prete, i to one koji prete sa svojih pravih profila - zaključuje Sejdinović.

(Espreso.co.rs / Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.