SAD MU PRETE SMRĆU: Nedim Sejdinović čestitao Uskrs na svom FB profilu, pa zasut strašnim psovkama, a sve zbog patkice! (FOTO)
Foto: facebook.com/galeducky

srećan veliki patak!

SAD MU PRETE SMRĆU: Nedim Sejdinović čestitao Uskrs na svom FB profilu, pa zasut strašnim psovkama, a sve zbog patkice! (FOTO)

Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) objavio fotografiju žute patke uz uskršnju čestitku, a zatim pretrpeo uvrede koje je prijavio policiji
Objavljeno:

Pošto je 12. aprila na svom privatnom Fejsbuk profilu objavio fotografiju žute patke, simbola "Ne davimo Beograd", uz poruku Srećan Veliki patak svima koji slave, predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Nedim Sejdinović dobio je na desetine uvreda i pretnji, koje je prijavio policiji i tužilaštvu, javlja Cenzolovka.

ČUPAJU KOMŠIJAMA KABLOVSKU, NI POLICIJA NE POMAŽE: Sumanut rat u zgradi u Užicu! (FOTO)

Među brojnim psovkama, pretnjama i optužbama, Sejdinovića nazivaju "balijom", "muslimanom", "autonomašem", a navodi se i da je "soroševac", i da se sprda sa hrišćanskim praznikom.

Sejdinović kaže da je veoma iznenađen porukama koje mu pristižu, i da je njegov post bio bezazlena šala.

- Ja sam aludirao na žutu patkicu koja je simbol protesta 'Ne davimo Beograd' i smatrao da je to jedna benigna šala koja ne bi trebalo da uvredi nekoga - objašnjava Sejdinović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.