PANIKA U AVIONU IZNAD BEOGRADA: Nemcu stalo SRCE, spasili ga SRPSKI lekari!
Foto: Facebook

Jedva ostao živ

PANIKA U AVIONU IZNAD BEOGRADA: Nemcu stalo SRCE, spasili ga SRPSKI lekari!

Avion je prinudno sleteo u Beograd i Hitna pomoć ga je brzo prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Srbija
Objavljeno: 10:23h

- Bila sam uplašena. Bespomoćno sam se osećala, jer se lekovima nije rešavao problem. U jednom momentu setila sam se da bih mogla da mu ugradim privremeni pejsmejker. Pošto nismo mogli da ga vodimo u salu, pejsmejker smo mu ugradili u koronarnoj jedinici i već oko ponoći njegov srčani ritam je bio stabilan. Svi smo mogli malo da odahnemo - objašnjava dr Srdić Lehocki.

U subotu ujutru, Sebastijanu je urađena intervencija, nakon koje je ustanovljeno da nema problema sa krvnim sudovima. U utorak su ga lekari probudili i izvadili me pejsmejker. Nakon toga njegovo stanje je bilo potpuno u redu.

Sebastijan je o celoj drami saznao tek kada se probudio. Njegova supruga napisala je pismo u kome se zahvalila celom timu Urgentnog centra. Doktorka Srdić dobila je buket sa 51 crvenom ružom, što je broj reanimacija koje je uradila Sebastijanu.

Nakon pet dana njegovo stanje se stabilizovalo, pa je u sredu pušten kući. Dalja ispitivanja moraće da obavi u Nemačkoj kako bi saznao koji je uzrok cele drame.

Crkveno venčanje i krštenje mlađeg deteta Sebastijan i njegova žena planiraju u septembru. Doktorka Milena Srdić Lehocki pozvana je da im se pridruži, jer je zahvaljujući noj Sebastijan i dalje živ.

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.