I ON IDE POD MAČ? Organizator studentskih protesta u BG u svađi s novinarom koji je intervjuisao MIROLJUBA PETROVIĆA! (FOTO)
Foto: Printskrin Fejsbuk / Nemanja Milosavljević, Printskrin Fejsbuk / Teša Tešanović

PORUKA ZA TEŠU

I ON IDE POD MAČ? Organizator studentskih protesta u BG u svađi s novinarom koji je intervjuisao MIROLJUBA PETROVIĆA! (FOTO)

Nemanja Milosavljević, inicijator "Protesta protiv diktature" tvrdi da je video Tešu Tešanovića kako drma, gura i trese jednu devojku jer ona ne želi da stane sa šetnjom, pritom ga nazivajući "novinarskim smradom"...
Objavljeno: 17:15h

Na dan 3. april, kad se i održao prvi dan protesta, "događaj" je napravio upravo Nemanja Milosavljević.

Nemanja je danas objavio status na Fejsbuku na ovu temu.

"Pre svega bi hteo da zahvalim novinarima koji se na kraju njihovih tekstova o meni potpisuju kao "redakcija ta i ta" i dižu mi publicitet. Hvala vam što reklamirate MFK koji više ne postoji. Mogli bi da se pozabavite nekim drugim stvarima kao na primer sa tim da vaš kolega Teša Tešanović nasrće na devojku, hvata je za ramena, trese i gura agresivno unazad jer ona ne želi da stane da šeta. Devojka se otrgla od njega i pobegla sa strane na trotoar. Ja sam to video svojim očima i jedva smirio tu devojku jer se naravno uplašila i počela da plače zbog smrada novinarskog koji pokušava da kontroliše onoliku masu.

Tešo, znaš šta se radi sa takvima u zatvoru?

Ako ne znaš, saznaćeš.

Hvala na pažnji."

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.