I ON IDE POD MAČ? Organizator studentskih protesta u BG u svađi s novinarom koji je intervjuisao MIROLJUBA PETROVIĆA! (FOTO)
Foto: Printskrin Fejsbuk / Nemanja Milosavljević, Printskrin Fejsbuk / Teša Tešanović

PORUKA ZA TEŠU

I ON IDE POD MAČ? Organizator studentskih protesta u BG u svađi s novinarom koji je intervjuisao MIROLJUBA PETROVIĆA! (FOTO)

Nemanja Milosavljević, inicijator "Protesta protiv diktature" tvrdi da je video Tešu Tešanovića kako drma, gura i trese jednu devojku jer ona ne želi da stane sa šetnjom, pritom ga nazivajući "novinarskim smradom"...
Objavljeno: 17:15h

Voditelj emisije "Intervju“ produkcije "Balkan info“ Teša Tešanović svakodnevni je učesnik protesta protiv vlasti Aleksandra Vučića koji se održavaju u Begradu.

KO STOJI IZA PROTESTA KOJI DRMAJU BEOGRAD? Da li je u pitanju ovaj MLADI dečko? (FOTO) (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

Tešanović je u svojoj emisiji ugostio mnoge poznate ličnosti, među kojima je najpoznatiji Miroljub Petrović, tzv. doktor filozofije koji je postao poznat izjavom "Pod mač bato!"

Tešanović je juče prilikom protesta koji se odvijaju u centru Beograda zaustavio kolonu demonstranata i tom prilikom rekao:

- Ja sam Teša Tešanović, ovo je komunistički skup, sam sam, ne treba mi niko, neću im dati da preuzmu, ja sam novinar i sve ih znam, rekao je on pred demonstrantima.

Tešanović nije ostao neprimećen od strane Nemanje Milosavljevića, mladića koji je organizovao proteste na Fejsbuk stranici, "Protest protiv diktature" od koje je sve i počelo.

foto: PRINTSKRIN FEJSBUK / PROTEST PROTIV DIKTATURE 2017
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.