ISTRAUMIRALI MU DETE! Policija ga maltretirala pred ćerkicom jer je trubio pristalicama SNS!
Foto: Fonet

STEFANOVIĆ NAJAVIO ISTRAGU!

ISTRAUMIRALI MU DETE! Policija ga maltretirala pred ćerkicom jer je trubio pristalicama SNS!

- Pokušao sam da skrenem udesno, kako bih držao svoju traku, a policajac, valjda misleći da ću da gazim ljude, šta li, dotrčava do kola koja su zaustavljena i, kao najgorem mogućem kriminalcu...
Objavljeno: 18:56h

Dodao je da je potom prišao i drugi policajac, koji je takođe vikao i upozoravao ga da će mu napisati kaznu.

foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

- Nakon što sam rekao da mi piše kaznu ako je prekršaj to što je trubio pešacima zbog prelaska na crveno, policajac se prodrao da otvorim gepek, uz opasku: "Garant nešto nemaš". A za sve to vreme, moja dvanaestogodišnja ćerka je u šoku sedela na mestu suvozača - ispričao je Mihailović i naveo da su policajci odbili da se predstave, a on nije mogao da im vidi pločice sa imenima, jer su na sebi imali žute prsluke.

Prema njegovim rečima, okupljeni građani su počeli da viču na policajce da ga puste, da bi zatim došao i treći policajac, kako bi smirio situaciju.

- Niko nije obraćao pažnju da je tu dete koja doživljava traumu. Kad sam je odveo kući, tresla se i plakala - naveo je Mihailović.

- Dočekao sam u svom gradu da me psuju, hapse ni zbog čega, i to pred detetom, i da mi prete, a da ja ne mogu ništa da uradim. Očekujem da dobijem kaznu zato što sam trubio, ako je to stvarno prekršaj. Ali očekujem i da policajac bude kažnjen zbog svog ponašanja, pretnji i napada na mene bez razloga, i sve to pred detetom - rekao je Mihailović.

(Espreso.co.rs / n1info.com)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.