ISTRAUMIRALI MU DETE! Policija ga maltretirala pred ćerkicom jer je trubio pristalicama SNS!
Foto: Fonet

STEFANOVIĆ NAJAVIO ISTRAGU!

ISTRAUMIRALI MU DETE! Policija ga maltretirala pred ćerkicom jer je trubio pristalicama SNS!

- Pokušao sam da skrenem udesno, kako bih držao svoju traku, a policajac, valjda misleći da ću da gazim ljude, šta li, dotrčava do kola koja su zaustavljena i, kao najgorem mogućem kriminalcu...
Objavljeno: 18:56h

Novosađanin Dejan Mihailović tvrdi da mu je policija stavljale lisice na ruke i izvlačila ga na silu iz automobila i to pred njegovom 12-godišnjom ćerkom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Razlog je, kako kaže, to što je trubio građanima koji su išli na miting Aleksandra Vučića i duže vreme prelazili ulicu na crveno svetlo.

KAKO JE ZAISTA POGINUO AKTIVISTA SNS KOJI JE LEPIO PLAKATE? Nije onako kako ste možda pomislili...

MUP je prvo demantovao da je Mihailović uhapšen, ali je potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović zatražio hitnu istragu u Policijskoj upravi i utvrđivanje eventualne disciplinske odgovornosti policijskih službenika.

- Očekujem da će nadležni u Policijskoj upravi u Novom Sadu, nakon sprovedene istrage, ukoliko se utvrdi da su policajci prekoračili ovlašćenja, preduzeti odgovarajuće disciplinske mere - istakao je ministar Stefanović.

Mihailović je ispričao da je juče, nešto posle 11 sati, u centru Novog Sada, na raskrsnici Ulice Modene i Bulevara Mihajla Pupina, pokušao da se uključi u saobraćaj, ali zbog ogromnog broja pešaka koji su prelazili raskrsnicu, nije uspeo.

Kupila sam patike u Beču, a u BG doživela šok! ZAŠTO NIKADA VIŠE NEĆU KUPOVATI U SRBIJI?

Posle nekoliko minuta, revoltiran time što pešaci prelaze ulicu i na crveno svetlo, počeo je da trubi da bi mu odmah prišao policajac.

- Pokušao sam da skrenem udesno, kako bih držao svoju traku, a policajac, valjda misleći da ću da gazim ljude, šta li, dotrčava do kola koja su zaustavljena i, kao najgorem mogućem kriminalcu, govori: "Šta radiš? Što trubiš?" Rekao sam: "Trubim pešacima, a ne vama, jer niste ni bili tu da regulišete saobraćaj'" - rekao je Dejan Mihailović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.